RandersBolig, som fra sit kontor på Marsvej i Randers administrerer godt 8.500 almene boliger i lokalområdet, har med virkning fra 1. marts ansat Kenneth T. Hansen som direktør for selskabet

 

Kenneth T. Hansen, der er 49 år, har siden marts 2013 været ansat som direktør i Hobro Boligforening, og stopper her med udgangen af februar måned for at tiltræde stillingen i RandersBolig.

Dermed bliver Kenneth Hansen ikke alene direktør for administrationsselskabet RandersBolig, men også den øverste leder for de 7 boligforeninger, hvis boliger administreres af RandersBolig.

Kenneth Hansen har i nogle år forud for sin ansættelse i Hobro, været ansat som administrerende direktør for Boligselskabet INI i Grønland med ca. 9.500 lejemål, og den nye direktør har dermed en god og bred erfaring indenfor området.

Jan Guldmann, der er formand for RandersBolig, udtrykker på vegne af bestyrelsen stor glæde og tilfredshed med ansættelsen af Kenneth T. Hansen, og ser dette som et rigtig godt udgangspunkt for at RandersBolig og de enkelte boligforeninger, kan fortsætte den gode og positive udvikling man har oplevet gennem de seneste år.

Med ansættelsen af egen direktør stopper samtidig det samarbejde man siden 2012 har haft med DAB, som i perioden har været ansat som ledelse i RandersBolig og Jan Guldmann udtrykker i denne forbindelse en tak til DAB for indsatsen i periode.