Blot to år efter åbningen af sin digitale afdeling har Randersvirksomheden Phoenix Design Aid indgået en rammeaftale på webudviklingsservices til et FN-agentur i Geneve. Aftalen vækker opsigt med sit potentiale til at vare tre år og et samlet budget på omkring seks millioner kroner

 

Rammeaftalen med FN i Geneve drejer sig om levering af webudviklingsservices og grafisk design. Den er et resultat af flere års målrettet arbejde med social ansvarlighed og ikke mindst de seneste to års opbygning af en veldreven digital afdeling med en driftig afdelingsleder, skarpe projektledere inden for det digitale felt og en vifte af kompetente samarbejdspartnere.

I valget af leverandør af webudviklingsservices har FN-agenturet lagt vægt på Phoenix Design Aids evne til at efterleve FN’s principper for bæredygtighed og virksomhedens omfattende ISO-certificeringer, da det giver agenturet vished om, at virksomheden efterlever en række krav.

”Der er ingen tvivl om, at hvis man som virksomhed arbejder systematisk med social ansvarlighed og vælger at efterleve FN’s principper for bæredygtighed samt en række ISO-standarder, så er FN også en mulig kunde”, siger Dennis Lundø Nielsen, CEO for Phoenix Design Aid.

 

Randers Ambassadør

Dennis Lundø Nielsen er blandt en udvalgt skare af Randers-ambassadører, der arbejder for at udbrede fortællingen om Randers. Han repræsenterer i denne henseende Randers i og udenfor kommunen. Derfor har det også vakt stor glæde på borgmesterkontoret i Randers Kommune, at Phoenix Design Aid med sin millionaftale blandt andet bidrager til at skabe arbejdspladser i kommunen.

”Stort tillykke til Phoenix Design Aid. Det er rigtig glædeligt, at der kommer flere arbejdspladser i Randers og virkelig dejligt, at en af ambassadørerne for Randers præsenterer vores fælles område på så fin vis”, siger Claus Omann Jensen.

Som Randers-ambassadør glæder det Dennis Lundø Nielsen, at virksomhedens indgåelse af en stor aftale med et anerkendt, internationalt FN-agentur, får sat Randers på verdenskortet.

”Det sender budskabet om, at man som lokal SMV kan bedrive det vidt, hvis man arbejder målrettet for det. Og så er jeg også stolt over, at vi hermed skaber arbejde for lokale designere og grafikere samtidig med, at vi bidrager til at sætte vores område på landkortet. Det vidner om, at Randers er et sted, hvor kompetencerne er mange og virksomhederne dygtige. Det skal omverdenen vide”, siger Dennis Lundø Nielsen.

Hermed videregiver Dennis Lundø Nielsen også sit budskab om, at lokale virksomheder vil kunne drage stor nytte af deres indsats inden for social ansvarlighed.