I perioden 27. februar til 5. marts løber Korby Randers Ugen af stablen

Igen i år er det lykkedes Korby Randers at arrangere koncerter vidt forskellige steder i byen – både i kirke, kulturhus og café.

Hermed ønsker Korby Randers at synliggøre mange af byens kor og få flere i gang med at synge i kor og få gode musikoplevelser.

Korby Randers er en paraplyorganisation for alle kor i Randers by og omegn, hvis formål er at skabe et rigt og varieret kormiljø, fremme samarbejdet mellem korene, udvikle interesse for at synge i kor og skabe grobund for større musikalske opførelser.

I uge 9 kan man blandt andet høre:

  • Koncert med Randers Kammerkor i Skt. Andreas Kirke om mandagen
  • Koncert i Bakkegårdens café med Sct. Peders Aspirantkor om onsdagen
  • STOR maraton-koncert i Salen i Kulturhuset i Randers om lørdagen, hvor ti kor vil synge små koncerter fra klokken 12.30 til 15.30. Denne lørdag er der Kulturhusdag, så der er liv og glade dage på alle etager i huset.
  • Herefter kan man gå op i Sct. Peders Kirke og høre det finske kor Kampin Laula og Sct. Peders Ungdomskor.

Derudover er der både klassiske og rytmiske koncerter med Randers Seniorkor og Randers Egnsteater Kor og flere af de andre gode kor, vi har i Randers.

Man kan læse det udførlige program på Korby Randers’ hjemmeside www.korbyranders.dk  eller i folderen, som kan hentes på Randers Bibliotek.