På lørdag 4. marts står det danske band The Blues Overdrive for anden gang på scenen hos Bluesnight Randers, når der er koncert på Underværket

 

Første besøg ligger godt ét år tilbage, hvor kvartetten kom, så og sejrede blot få månederne efter, at deres CD ”Clinch” var blevet kåret til Europas bedste bluesalbum i 2015.

Siden randrusianerne blev overbevist om, at The Blues Overdrive sandelig ikke kun kan på plade men også leverer fremragende liveoptrædener, har bandet begejstret det meste af Europa med koncerter i blandt andet London, Sverige, Polen og Tyskland ligesom Blues Overdrive har spillet både Skanderborg Festivalen og Copenhagen Blues Festival.

Her i 2017 skruer det populære band en smule ned for blusset for at koncentrere sig om forberedelserne til et nyt album.

“Vi glæder os helt vildt til koncerten i Randers, skriver musikerne på deres Facebook-side. Det var en fantastisk oplevelse sidst, og det skal det også blive denne gang, når Martin Olsen (vokal og guitar), Thomas Birck (bas), Lousian Boltner (trommer) og Andreas Andersen (single guitar) står på scenen”, siger folkene bag Bluesnight.