Europæisk kvartfinale mellem Randers HK og Nykøbing Falster. De 2 danske hold skulle søndag aften kæmpe for videre avancement i EHF Cuppen.

Hjemmeholdet kom godt fra start med en stærk defensiv og med gode redninger fra Greve i målet. Der blev spillet i højt tempo, og efter små 9 minutter var stillingen 5-4. Hjemmeholdet spillede flot og tålmodigt angrebsspil. Det betød, at de efter 12 minutter gik på 7-4. Gæsterne flyttede bolden hurtigt og fik hentet hjemmeholdets føring.

Midtvejs i første halvleg var stillingen 7-7. Men med 10 minutter tilbage af første halvleg var hjemmeholdet igen foran med 3 mål. 12-9 stod der. Gæsterne gik lidt frem og dækkede mere offensivt, og det gav lidt problemer angrebsmæssigt for Randers HK. Med små 5 minutter tilbage af første halvleg var stillingen 12-12. Holdene gik til pause ved stillingen 15-14 efter en tæt halvleg.

Randers HK startede 2. halvleg i undertal. Holdene fortsatte i det høje tempo og skiftedes til at score. Efter 15 minutter var gæsterne foran 20-19. Randers HK ledte efter løsninger angrebsmæssigt, og der var mange tekniske fejl.

Risovic havde overtaget målet efter Greve og bød ind med flotte redninger. Desværre var gæsternes målmand også kommet igang. Efter en lille målpause fik Gitte Andersen udlignet til 21-21.

Med 10 minutter igen øgede Frederikke Gulmark først til 22-21 og dernæst til 23-21. Det tvang gæsterne til time out. 25-23 med 7 minutter igen. Risovic tog godt fra og fik sendt Gitte Andersen i kontra. Hun øgede sikkert til 26-23 med 4 minutter igen.

Randers HK vandt det første opgør med 27-24.

Returopgøret spilles næste søndag i Nykøbing Falster.

Målscorer: Maria Fisker 7, Mari Molid 4, Gitte Andersen 4, Kathrine Heindahl 4, Mie Hojlund 3, Frederikke Gulmark 3, Camilla Dalby 2