Randers HK kom til Falster med en 3 målsføring i bagagen. Her skulle Kronjyderne forsøge at gøre arbejdet færdigt og sikre semifinalepladsen. Det blev dog til et nederlag til de gule fra Falster, som vandt med 5 mål i returopgøret. Dermed er Randers HK ude af denne sæsons EHF cup.

Det meste af første halvleg fulgtes de 2 hold ad, men hjemmeholdet fik slået et hul ved 11-8, da der var spillet ca. 22 minutter. Det lod gæsterne sig dog ikke slå ud af, og de fik reduceret. De 2 hold gik til pause ved stillingen 13-12.

Efter halvlegen kom Randers HK godt med, og gæsterne gik på 15-16, da der var spillet ca. 39 minutter. Så gik Randers HK i stå. Det resulterede i en scoringspause, hvor Nykøbing Falster fik 7 mål i rap. Det kom Randers HK aldrig efter, og kampen endte med en nederlag på 28-23. Dermed gik Nykøbing Falster samlet videre til semifinalen med en målscore på 52 – 50.

Målscorer: Kathrine Heindahl 6, Mari Molid 5, Mie Højlund 5, Camilla Dalby 4, Maria Fisker 3