Randers Golf Klub klar til ny sæson og en ny omgang udvidet medlemsservicering

Golffolket er specielt. Der er golfspillere, der stort set er ude hver dag. Uanset vejret. Regner det, klæder man sig bare ordentligt på og bruger paraply på golfbag og -vogn.

Nogle har været i gang mange gange i 2017, men åbningsmatchen er først den 2.april.
Men de er klar derude på Himmelbovej i den fantastiske natur i det kuperede terræn.
Og med godt 1.100 medlemmer med 1.300 som det absolutte maksimum er der ingen ventelister.

”Der er altid plads til én til i Randers Golf Klub,” lyder det fra det nyvalgte hovedbestyrelsesmedlem Bendt Apollo Rasmussen, der i idrætskredse i Randers bl.a. er kendt som tidligere divisionsspiller i Randers Freja Håndbold, selvom det godt nok er ved at være en del år siden…

Nu har han som så mange andre tidl. Freja.-folk – og det både fodbold- og håndboldspillere – kastet sig over golf, hvor den tidligere Freja-divisionsmålmand i fodbold og tidligere divisionsspiller i håndbold i Hornbæk SF, Jens Poulsen, nu tager sig af undervisningen af begynderne, der i RGK får en ganske særlig og udvidet medlemsservicering.

Med virkning fra april tager Jens Poulsen begynderne med på banerne hver torsdag eftermiddag.

Tager hånd om alle
Hver torsdag samler klubben alle prøvemedlemmer og nyere medlemmer til spil på enten par 3-banen eller på stor bane.

Her vil Jens Poulsen og erfarne frivillige fra klubbens begynderudvalg og mentorer under ledelse af Esben Carlsen – via kyndig vejledning i spillets facetter hjælpe de nye til spil på stor bane.
Jens Poulsen og hans hjælpere gør meget ud af at modtage nye på rette vis.

”Vi skal tage hånd om dem. Og det gør vi. Begyndere kommer under begynderudvalgets vinger, for de nye skal fra starten føle, de er med i fællesskabet. Vi gør meget ud af at integrere nye medlemmer. Og mentorkorpset skal være med til at kanalisere de nye ud til kontakter i klubben – ud i de forskellige grupperinger og klubber i klubben, vi har herude,” forklarer Apollo.

Er der nye, der ikke er set i klubben i et par uger, tager man fra klubbens side kontakt.

”Ja, det gør vi meget ud af.  Vi vil gerne vide, hvorfor de ikke er dukket op. Og det gælder faktisk alle vore medlemmer. Ikke blot de nye, for vi skal være gode til at hjælpe. Hvis man i forvejen ikke kender nogen herude, kan man godt føle sig på herrens mark. Og så er det, vi skal være opmærksomme,” siger Bendt Apollo Rasmussen, der dog  har masser af muligheder for at oprette kontakter for nye medlemmer, idet man har hele 16 grupperinger – betegnet f.eks. ”10 tøser,”  ”Mandagsseniorerne (144 stk.) og 125 ”Onsdagsherrerne” (125 stk.).

”Over halvdelen af vore 1.100 medlemmer er vel relateret til klubberne i klubben. Klubber og klubber… Ingen af dem må være lukkede, så der er frit slag for alle,” påpeger Bendt Apollo Rasmussen, der gerne ser flere medlemmer.

”Vi har plads nok. Selvfølgelig er der tider, der er mere populære end andre, men på vort bookingsystem er det nemt at se, hvornår der er plads. Fredag, lørdag og søndag eftermiddag er der god plads,” nævner Bendt Apollo Rasmussen, der regner med, at man årligt siger farvel til omkring 100 og goddag til et tilsvarende antal nye.

Og nye må meget gerne dukke op søndag, hvor man afvikler ”Golf for sjov”.

Tag en ven med søndag 19. marts
Randers Golf Klub har et godt tilbud til golf-interesserede, der endnu ikke har taget den endelige beslutning om at ville være aktiv golfspiller.

”Tag din ikke-golfspillende ven, kollega eller anden bekendt med til ”Golf for Sjov” søndag 19. marts kl. 10.00 i Randers Golf Klub,” lokker de i Randers Golf Klub og lover, at trænerne vil guide med gode fif før en SJOV-turnering på korthulsbanen.

På dagen er det muligt at vinde et prøvemedlemskab. For dem, der ikke vinder, koster prøvemedlemsskabet, der har en varighed på tre måneder, kun 995 kroner i 2017 mod normalt 2.450 kr.

Ved efterfølgende indmeldelse i klubben og betaling af indskud refunderes det for prøvemedlemskabet indbetalte beløb.

Et prøvemedlemskab giver adgang til frit spil på klubbens korthulsbane (par 3-banen), fri afbenyttelse af træningsfaciliteter, gratis bolde på træningsbanen, lån af udstyr og ubegrænset træning hos klubbens trænere. Dog koster en chip til boldmaskinen 100 kr. i administrationsgebyr.