Bestyrelsen i Randers FC har valgt at opsige samarbejdet med sportschef Ole Nielsen med øjeblikkelig virkning

“Bestyrelsen i Randers FC har måttet konstatere, at den hidtidige konstellation med en administrerende direktør og en sportschef for nuværende ikke er den optimale sportslige ledelsesstruktur for Randers FC. Selvom vi er dybt skuffede over Randers FC mislykkedes med at komme i Top 6, så er det et fælles ansvar og kan ikke placeres på enkeltpersoner. Opsigelsen skal ses som et resultat af, at bestyrelsen vil forenkle den sportslige ledelse og beslutningskraft i Randers FC”, forklarer bestyrelsesformand Per Hastrup.

Ole Nielsens virke i Randers FC ophører dermed efter godt og vel 15 måneder som sportschef for Randers FC. “Ole er flittig, vellidt og respekteret såvel fagligt som personligt i klubben, og vi vil gerne takke ham for indsatsen. I de to transferperioder, hvor Ole har ageret, er der skiftet væsentligt ud i truppen og på cheftrænerposten, så Ole har fået sat et aftryk på Randers FC. Vi ønsker Ole alt det bedste i sin videre færd”, lyder det fra bestyrelsesformanden. Michael Gravgaard, der i forvejen er administrerende direktør, overtager med det samme også det daglige sportslige ansvar og dermed i tillæg rollen som sportsdirektør for Randers FC.

Vil overtage “Michael har i forvejen det overordnede ansvar for forretningen Randers FC, herunder også det sportslige. Nu overtager han så også det daglige sportslige ansvar. Vi er trygge ved at overlade dette til Michael, da han har den fornødne sportslige indsigt. Samtidig har vi sørget for, at Michael fritages for andre opgaver i organisationen, så der er ressourcer til at forberede det kommende transfervindue”, slutter Per Hastrup. Økonomidirektør Henrik Jørgensen vil overtage flere af adm. direktør Michael Gravgaards administrative arbejdsopgaver og dermed sørge for, at dagligdagen i Randers FC ikke påvirkes af ledelsesændringen. “På det personlige plan har jeg været glad for samarbejdet med Ole, og vi har på kort tid oplevet flere ting sammen i en fodboldklub, end mange andre når på 10 år. Vi brænder begge for fodbolden og mekanismerne bag, og det har også været tydeligt i vores samarbejde. Bestyrelsen har nu truffet et ledelsesmæssigt valg, og jeg vil, sammen med det øvrige team, gøre mit absolut bedste for, at vi på den korte bane kommer ud af den resultatmæssige krise og på sigt opnår vores målsætning om at komme i Superligaens Top 6  – både sportsligt og forretningsmæssigt”, siger Michael Gravgaard.