Brøndby er da en skræmmende modstander, men…

Situationen, resultaterne og stillingen i ligaen er glemt for en stund i snakken med Randers FC-profilen Kasper Fisker Jensen. Nu drejer snakken sig om pokalfodbold, hvor Randers FC torsdag aften, Skærtorsdag, på hjemmebanen Bio Nutria Park møder Brøndby om en plads i semifinalen.

Brøndby har vist stor styrke i dette forår og fortjener respekt, men…

Så heller ikke mere, for Kasper Fisker Jensen er sikker på, at Randers FC har en god chance mod holdet fra Vestegnen.

Det er en knaldperle. Og det er en kamp, vi glæder os meget til. Det ligner forårets kamp. Vi skal bestemt ikke glemme situationen i ligaen, men denne kamp mod Brøndby skal vi satse alt på. Vi skal gå all in i den kvartfinale,” mener Kasper Fisker Jensen, der drømmer om pokalsucces.

”Sejr over Brøndby og så mod Vendsyssel i semifinalen. Det kunne være fedt,” lyder det fra Kasper Fisker denne aften, hvor Vendsyssel har slået Næstved 2-1 og er klar til semifinale sammen med FC Midtjylland, der har slået AaB ud med 3-2-sejr trods udebane..

Efter avisens deadline har AGF udfordret FC København på udebane om en billet til semifinalerne.

”Det ville være fedt med en pokalfinale. Det er min store drøm at stå i en pokalfinale. Som spiller. Og ikke som en del af Randers by sammen med mange andre fra byen, der havde taget turen til finalen,” siger Fisker om de to gange, Randers FC i 2006 og 2013 var i finalerne med henholdsvis sejr og nederlag til følge i begge tilfælde mod Esbjerg fB.

”Det var fantastisk at være en del af Randers by, Det var noget helt unikt. Men jeg vil meget gerne prøve en pokalfinale indenfor stregerne,” siger Kasper Fisker, der mener, man godt kan satse på succes i både ligaen og pokalturneringen.

”Jo, vi kan godt satse på succes begge steder. Vi havde tidligere i år to kampe mod Sønderjyske indenfor få dage – først i pokalen og derefter i ligaen. Vi vandt pokalkampen og burde også have vundet ligaopgøret. Vi skal efter min opfattelse gå efter alt i en turnering, der er meget tæt,” siger Fisker.

 

De stjal sejren
Kasper Fisker har endnu ikke glemt det sidste nøde med Brøndby – 30. november i Randers, hvor Brøndby tyvstjal sejren med et meget tilfældigt mål fem minutter før tid, da et skudforsøg ramte Brøndbys Chr. Jacobsen og gik i nettet til Brøndby-sejr 1-0.

”De har virket skræmmende gode i foråret, men de står godt til os. Og jeg tror, de er nervøse. Vi er klar til at udfordre dem fysisk med den rette gejst og med tempo. De kan godt få fysiske problemer med os. Og vi skal igen have gjort vor hjemmebane til et ubehageligt sted at komme. Sådan har det desværre ikke været på det seneste, men det skal det blive igen. Modstanderne skal være kede af at skulle til Randers, fordi det er svært at få point med herfra,” siger Kasper Fisker.

På torsdag gælder det ikke point, men derimod en plads i semifinalen i landspokalturneringen.