Randers Kunstmuseum har inviteret den legendariske amerikanske kunstner Jenny Holzer (USA) og den anerkendte dansk-tyske kunstner Christian Lemmerz (DK/DE) til at gentænke dødssynden begær.

Udstillingen i Randers er en del af udstillingsprojektet ”de syv dødssynder”, som lanceres på syv forskellige museer. På Skovgaard museet oplever du HOVMOD, VREDE på Horsens Kunstmuseum, GRÅDIGHED på Holstebro Kunstmuseum, FRÅSERI på Museet for Religiøs Kunst, MISUNDELSE i Skive, DOVENSKAB på Glasmuseet i Ebeltoft og BEGÆR på Randers Kunstmuseum.

Udstillingen BEGÆR//LUST kredser om begær som en overdrevet og ukontrolleret seksuel besættelse, der kan føre til voldtægt, drab og andre bestialske handlinger.

Konceptkunstneren Jenny Holzer og billedhuggeren og tegneren Christian Lemmerz undersøger forholdet mellem lyst, vold og aggression, mellem begær og mord. Marmor, knogler, foto og tegninger.

Udstillingen kan opleves på Randers Kunstmuseum frem til søndag den 28. maj 2017 og udstillingen egner sig ikke til børn. De syvdødssynder er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.