Best of Bowie på hyldest-turné og kommer forbi Tante Olga på fredag 28. april, hvor man har mulighed for at høre det bedste fra den legendariske stjerne, der forlod denne verden for godt et år siden

 

Kun få timer efter nyheden om Bowie’s bortgang begyndte telefonen at kime hos det danske hyldest-orkester Best of Bowie. Orkestret har spillet en stribe koncerter årligt siden starten, og efterspørgslen har været støt stigende.

Selv om der således allerede var adskillige koncerter i kalenderen i 2016, er de  seks faste medlemmer af Best of Bowie i fuld gang med at udvide årets koncertliste for 2017 betragteligt.

Tributebandet Best of Bowie har gennem årene spillet David Bowie’s sange for et begejstret publikum, der gang på gang bliver overrasket over, at man kan få en så komplet oplevelse af at være tæt på originalen.

Efter udsendelsen af det vanvittigt roste David Bowie-album, “Blackstar”, i januar og Bowie’s uventede død blot et par døgn senere, er en hel verden af musikelskere blevet mindet om, hvor meget Bowie har betydet, og hvor tidløst og betydningsfuldt et værk, han har efterladt. Det mærkes også hos det danske band, Best of Bowie, der netop er på en længe planlagt turné og regner med at spille tæt på 30 koncerter i løbet af 2017.