Børn og skoledirektør Hans Minor Vedel har netop opsagt sin stilling i Randers Kommune for at blive direktør for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune

“Jeg har fået en meget spændende stilling i Favrskov Kommune, som jeg har et helt særligt forhold til. Favrskov er i gang med en stærk udvikling af sine bysamfund og landsbyer samtidig med, at infrastruktur og erhvervsliv udvikles,” siger Hans Minor Vedel, der blev ansat som direktør for Børn og Skole i juni 2015.

“Jeg har været glad for at arbejde i Randers Kommune og for samspillet med engagerede ledere, bestyrelser og medarbejderrepræsentanter, der har fokus på at udvikle Randers kommune. Jeg er stolt af de mange resultater, der er skabt i fællesskab,” siger Hans Minor Vedel.

Hans Minor Vedel kom fra en stilling som netop direktør i Favrskov Kommune, hvor han havde ansvaret for børn- og skoleområdet. Tidligere har han også haft ansvaret for at opbygge og konsolidere en teknik og kulturforvaltning i Favrskov Kommune efter kommunesammenlægningen.

“Det er med beklagelse, at vi modtager opsigelsen her i Randers, hvor vi vil savne Hans ikke mindst for hans engagement og hans åbne og resultatorienterede ledelsesstil. Det er samtidig en rigtig god nyhed for Favrskov Kommune og jeg vil ønske Hans stort tillykke,” siger Claus Omann Jensen, borgmester i Randers Kommune.

“Jeg har kun nået at arbejde kort sammen med Hans, og ønsker tillykke. Vi vil glæde os til samarbejdet på teknik og kulturområdet, hvor Randers og Favrskov har store fælles interesser,” siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt i Randers Kommune.

Hans Minor Vedel fratræder i Randers kommune den 1. juni 2017. I Randers går arbejdet med at finde en ny direktør for Børn og Skole nu i gang.