Når det regner på præsten, drypper det på degnen – et gammelt ordsprog, der har fået ny
aktualitet inden for behandling af skader i byens idrætsklubber, herunder Kristrup Boldklub


”Når vi kan tilbyde breddeidrætten en rigtig god aftale omkring skadesbehandling, skyldes det blandt andet, at vi har investeret i udstyr, som byens elitesportsklubber, benytter sig af,” fortæller fysioterapeut og medindehaver af FysioDanmark Randers, Mikael Germann Jørgensen.

Den nye behandlingsaftale mellem Kristrup Boldklub og FysioDanmark Randers er tilpasset sportsudøvere, som fx fodbold- og håndboldspillere, der ofte kræver hurtig og flersidet behandling, med alt fra ultralyd og optapening til hjemmeøvelser. Er uheldet ude, og man har fået en skade, bookes tiden derfor direkte via nettet, så behandling hurtigt kan igangsættes inden for 24 til 48 timer.  Jo hurtigere behandling igangsættes, jo hurtigere skadesopheling. I aftalen er fast tilknyttet to fysioterapeuter med speciale i idrætsbehandling, der sikrer høj kvalitet i behandlingerne. Dette til en fast lav enhedspris, der vel at mærke omfatter alle behandlinger – også chokbølge og Gigalaser-behandlinger, som normalvis koster ekstra.

Flere kan have gavn af en Gigalaser
FysioDanmark erhvervede for tre år siden Gigalaseren til ekspres-opheling af hævelser, blodansamlinger o.l., da det var blevet en teknologi, elitesporten i stigende grad efterspurgte. Når man lever af sin sport, er vejen til hurtig heling stadig mere afgørende, mener Mikael Germann Jørgensen, som har eksempler på fodboldspillere, der får laser to gange på én dag. ”Vi har rigtig gode erfaringer med resultaterne og tænker, at når de professionelle kan bruge det, kan hr. & fru Jensen også have gavn af det.”

En flot aftale
Det er fodboldformand og oldboys-spiller i Kristrup Boldklub, Harry Vang, enig med ham i: ”Det er en flot aftale, der giver os adgang til alle faciliteter i FysioDanmark Randers. De er byens bedste med et omfattende behandlingsudstyr og avancerede behandlingsmetoder, som vi betaler en fast pris for. Og det gælder ikke kun spillere og trænere, men også familien.” Personligt har Harry Vang flere gange fået behandlinger i FysioDanmark Randers:  ”Man kan ikke undgå at blive skadet, når man bliver ældre – så er der det ene, det andet og det tredje,” siger han med et smil.

Sponsorkroner retur til klubben
I Kristrup Boldklub er man således godt tilfreds med aftalen inklusive special-behandlinger til en pris, der, ifølge Mikael Germann Jørgensen, tangerer prisen på en standardbehandling med tilskud fra sygesikringen. Når FysioDanmark Randers laver en luksusaftale til en lav pris til den lokale fodbold-/håndboldklub, handler det om, at indsatsen med tiden skal skabe værdifuld viden om effektiv behandling og forebyggelse af idrætsskader og dermed styrke fagligheden i organisationen. Og jo flere, der i Kristrup Boldklub benytter sig af tilbuddet, jo mere får klubben tilbage i form af sponsorkroner. ”For hver behandling går et fast beløb tilbage til klubben. Vi håber, det bliver en succes, og at pengene muligvis kan gå til fx spillerdrager og bolde,” lyder det fra Mikael Germann Jørgensen.

Seks lokale idrætsklubber har indtil videre indgået en behandlingsaftale med FysioDanmark Randers– Kristrup Boldklub, Vorup FB Damefodbold, Randers Freja Atletik, Randers KFUM Fodbold, SIF Assentoft og Hørning IF.

Fakta:
FysioDanmark Randers med adresse i Mediehuset har lokale rødder tilbage til 1913 og omfatter desuden filialerne FysioDanmark Stevnstrup og FysioDanmark Gjerlev.
FysioDanmark Randers:
– Er en del af den landsdækkende kæde FysioDanmark med mere end 60 fysioterapiklinikker
– I klinikken findes også zoneterapeut, fodterapeut, diætist, psykolog, familieterapeut, massør og personlig træner.
– Har speciale inden for idrætsskader, ryg- og nakkeproblematikker, gigt- og ledlidelser, endvidere har flere fysioterapeuter specialuddannelse inden for områder som livsstilssygdomme

Behandlingsaftale
Behandling inden for 24-48 timer, uden lægehenvisning
Online booking
Fysioterapeuter med speciale inden for idrætsbehandling
All inclusive
Sundheds- og ulykkesforsikring kan benyttes
Tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”
Fast lav pris