1. maj tiltrådte Jesper Thomsen stillingen som ny varehuschef i Kvickly i Randers Storcenter

 

35-årige Jesper Thomsen kommer direkte fra en tilsvarende stilling i Kvickly i Esbjerg og kender Kvickly i Randers særdeles godt, da han var souschef her i 2014.

Endvidere har han fjorten års erfaring fra Fakta kæden, hvoraf seks af dem var som Butikschef i Randers og Århus.

Privat bor Jesper Thomsen i Dronningborg sammen med kæresten Camilla og deres nyfødte søn.

Han er født og opvokset i Randers, og som Randers-dreng er det rart at komme hjem til byen og arbejde igen.

”Jeg tilbragte fire timer på kørsel hver dag frem og tilbage mellem Esbjerg og Randers. De timer ser jeg frem til at kunne bruge mere effektivt i varehuset, så det er skønt at komme tilbage til Randers – og så ovenikøbet til en arbejdsplads, som jeg i forvejen kender så godt,” siger Jesper Thomsen, som nu nyder den korte vej til arbejde.

 

Fokus på fagpersonalet

Som ny varehuschef ønsker Jesper Thomsen at fortsætte det gode arbejde, som hans forgængere har udrettet gennem årene.

Han ønsker dog at sætte endnu mere fokus på afdelinger som slagter, bager, frugt og grønt og vin.

”Vi har et fantastisk drevet varehus og et utrolig dygtigt fagpersonale. Og det er netop på grund af dette fagpersonale, at vi kan skille os ud i forhold til andre dagligvarebutikker – derfor skal vi have mere fokus på dem,” fortæller Jesper og fortsætter:

”Dette betyder også mere fokus på de lokale avlere, for eksempel producenter af frugt- og grønt, så her skal vi i gang med at sondere terrænet.”

Et andet tiltag, som Jesper Thomsen vil give sig i kast med, er en videreudvikling af konceptet med Bestil & Hent, som Kvickly lancerede for et par år siden.

Her kan man bestille varer online og efterfølgende hente dem i butikken til meget fordelagtige priser, og det har været en kæmpesucces i Randers – så meget at andre butikker rundt om i landet har taget idéen til sig. Fordelen for kunderne ved Bestil & Hent er naturligvis de lave priser, men samtidig kan man også spare tid på sine indkøb ved at bestille kødpakkerne samt slippe for madlavningen på en travl hverdag ved at bestille en færdiglavet menu til sig selv eller til hele familien. Så det er både for de kunder, der køber storkøb og for dem, der gerne vil have det lidt nemt på en travl hverdag.

Dette koncept ønsker Jesper Thomsen at udvide på sigt, for eksempel med ugekasser og mere fokus på først-på-ugen-tilbud.

Idéer har Jesper nok af, men først og fremmest glæder han sig til at komme rigtigt i gang med jobbet og møde både gamle og nye kunder i Kvickly.