Med kun 16 stemmer for men 15 imod blev den nye lokalplan der gør det muligt at opføre en ny hal ved Arena Randers vedtaget ved mandagens byrådsmøde. Imod stemte Socialdemokratiet, Beboerlisten, Socialistisk Folkeparti, Velfærdslisten, Radikale Venstre og Konservative Folkeparti

Den tidligere lokalplan gav ikke mulighed for at bygge en multihal i området, men det åbner den ny lokalplan op for. I lokalplanen er der også skabt mulighed for en anden udnyttelse af områdets parkeringskapacitet.
Forslaget til den ny lokalplan har været i høring i otte uger, og lokalplanen er vedtaget på baggrund af høringssvarene.
Bliver den ny multihal en realitet vil antallet af siddepladser i Arena Randers blive forøget. Og det vil være muligt at afvikle konferencer, elitesportsarrangementer, koncerter, breddeidrætsstævner og meget andet i hallen.
Borgmesteren stillede forslag om, at indsigelse fra Randers Freja i forhold til parkering i delområde IV imødekommes, ved at lokalplanens kortbilag 2 ændres, så arealet hvor der er etableret kunstgræsbane ikke udlægges til parkering, men i stedet udlægges til idræts- og sportsareal som de øvrige boldbaner. Derved vil alle eksisterende bold- og kunstgræsbaner være udlagt til idræts- og sportsareal.
Ændringsforslaget blev tiltrådt med 18 stemmer for, tre imod og 10 undlod at stemme. Imod stemte Claus Ørsted, Charlotte Broman Mølbæk og Jens Laursen. Undlod: Fatma Cetinkaya, Henning jensen Nyhus, Iben Sønderup, Leif Gade, Mikael F Mouritsen, Steen Bundgaard, Torben Hasen, Mogens Nyholm, Bjarne Overmark.