Louis glæder sig til at åbne spritny SengeSpecialisten i Randers: ”Vi skal give kunderne en oplevelse, de kan huske i 15 år”

Torsdag den 1. juni kl. 10 slår butikschef Louis Bjerre Pedersen dørene op til en helt nyindrettet butik på Haraldsvej 60 i Randers

Kunder, der er på udkig efter en ny seng, kan se frem til en helt ny butiksoplevelse, når de fremover lægger vejen forbi SengeSpecialistens nyindrettede butik på Haraldsvej 60.

”Vores nye butik er indrettet, så kunderne først og fremmest kan koncentrere sig om deres behov i stedet for at lade sig lokke af farverige plakater og bannere med diverse salgsfremmende udsagn,” forklarer den 27-årige butikschef Louis Bjerre Pedersen.

SengeSpecialistens eksisterende butik på Nikkelvej 5 holder fortsat åben, mens den nye butik også byder kunder velkommen. På sigt er det meningen, at der kun skal være én butik, nemlig den nye på Haraldsvej 60.

En uforglemmelig butiksoplevelse
Foruden senge sælger SengeSpecialisten også diverse tilbehør til soveværelset, lige fra sengetøj til dyner og puder. Men det er især inden for kvalitetssenge, at kæden har specialiseret sig.

”Nogle kunder kommer måske kun i SengeSpecialisten for at købe en ny kvalitetsseng hvert 15. år, så det betyder selvfølgelig, at vi skal give dem en så god oplevelse, at de også kan huske os igen om 15 år,” siger butikschefen, der til daglig tager turen til Randers fra sit hjem i Aarhus.

På åbningsdagen vil der være op til 80 procents rabat at hente på udvalgte køtilbud, ligesom der vil være udvidede åbningstider i den følgende uge.

Fakta

  • SengeSpecialisten åbner ny butik på Haraldsvej 60 i Randers torsdag den 1. juni kl. 10.
  • Den nye butik har et samlet salgsareal på 550 kvadratmeter med et bredt udvalg af kvalitetssenge og tilbehør som sengetøj, dyner og puder.
  • Til åbningen vil der være særlige køtilbud med besparelser på op til 80 procent.
  • På åbningsdagen, torsdag d. 1. juni, holder SengeSpecialisten i Randers åbent kl. 10-20. Fredag deltager SengeSpecialisten i byens store ”Open by night” arrangement, og har således åbent helt til kl. 22!
  • Lørdag holder vi åbent til kl. 18, og søndag og mandag er lukket grundet pinsen. Resten af ugen vil der også være udvidede åbningstider.

Om SengeSpecialisten
SengeSpecialisten en landsdækkende kæde med 18 butikker, der specialiserer sig i madrasser, sengemiljøer og søvn. Den første butik åbnede i Aarhus i 1999, og kæden blev stiftet af iværksætter og nuværende COO, Jørgen Bebe Staal.