“Det bliver ikke større” – ordene kommer fra den lokale DJ og radiovært på Radio ABC 31-årige Michael “Kelde” Kjeldsen. Han er netop hyret til at være support for Justin Bieber på mandag 5. juni på Jysk Væddeløbsbane i Aarhus

 

Mellem 30-40.000 skrigende piger og drenge vil mandag indtage væddeløbsbanen i den jyske hovedstad – det samme gør Kelde – lokal edm (elektronic dance musician), dj, producer og radiovært. Han er blevet spurgt om han vil være en af de tre opvarmningsbands for verdensstjernen, der gæster Danmark for andet gang på blot et år.

“Det kom sig af at Gold Room, der skulle have spillet meldte afbud, og så blev jeg spurgt”, siger Kelde blot.

Beskrivelser og setlister blev sendt til Justin Biebers management i USA, og der lå det til godkendelse hele mandag i denne uge. Først sidst på tirsdagen tikkede der en e-mail ind til Kelde.

“Jeg blev vildt glad og stolt over, at jeg får lov. Det er der ikke mange, der gør”, siger han med et stort smil.

“Det bliver den største scene, jeg nogensinde har stået på og det største publikum til dato”, fortæller han.

“Det er noget, jeg aldrig har turde drømme om, at skulle supporte for så stor en artist som Bieber. Det er helt vildt”.

Dørene til Jysk Væddeløbsbane åbner kl. 14.00 og Kelde går på med sit 20 minutters set kl. 15.30, så han regner med at de allerede der, vil være mange publikummer.

“Målgruppen kommer jo rimelig tidlig og sætter sig i kø, så jeg går ud fra at væddeløbsbanen vil være godt fyldt op, når jeg går på. Og det er en enestående mulighed for mig, til at få mit navn endnu bredere ud”, siger han.

Kelde har de sidste to år været nomineret til Danish DeeJay Award – så han er kendt i musikkredse over hele landet. Hver måned spiller han både sin egen musik, men også remixes rundt omkring på de danske clubber.

Men hvad med Biebers musik – er det i det hele taget noget Kelde lytter til?

“!Ja da, de seneste par år er han begyndt at flirte med den elektroniske genre, så jeg lytter faktisk ret meget til ham – både privat men også på mit arbejde på Radio ABC”, fortæller Kelde.

Kelde håber på at denne mulighed gør at endnu flere vil få øjnene op for hans musik.

“Jeg forventer, at flere vil få kendskab til mit musik – jeg laver jo meget selv, og nu har jeg chancen for at udbrede musikken til den målgruppe, der nok ikke normalt lytter til mig – nemlig Bieber fans”, fortæller Kelde.

Kelde bevæger sig i det daglige i den elektroniske musikverden herhjemme – det var også det, der nu var med til at skaffe ham jobbet til Justin Bieber-koncerten.

“Også gennem mit arbejde som radiovært, bevæger jeg mig meget i de kredse indenfor musikken, der kan åbne døre. Ellers gør jeg meget ud af at promovere mig på de sociale medier. Her har der også kun udelukkende været positiv respons på, at jeg skal være support for Bieber”.

Selv havde han aldrig set koblingen mellem ham selv og Justin Bieber, men er glad for at arrangørerne så det.

“Og så skal jeg bare gå ind og trykke den af i de 20 minutter, jeg skal være på scenen.

Selvom der ikke endnu har været så god tid til at fordøje nyheden om jobbet, har Kelde allerede lagt en strategi for settet.

‘”Jeg skal i hvert fald spille noget af min egen musik, og så går jeg og overvejer, om jeg skal have et par gæsteoptrædende med på senen. Men det er endnu ikke lagt fast”, fortæller den spændte edm- musiker, dj og radiovært.

“Men lige nu er jeg ret spændt og det går nok først op for mig, når jeg står på scenen, hvad det er jeg skal”, siger han.

Kelde er det eneste danske support navn. De andre er Rudimental fra London, fire gutter der spiller elektronisk inspireret musik og så er det Gnash – en rapper fra LA, USA.