RAC-bokserne belønnet for en flot sæson

Efter flere år med sportslig krise er Randers Atlet Club nu på fode igen.
Så meget, at formand Hans Olav Christensen ved afslutningsfesten ikke holdt igen med flotte og rosende ord og takkede kampbokserne for en flot sæson og belønnede dem med et gavekort.
”Kampbokserne har været med til at sætte RAC på bokselandkortet. I har med jeres gode forståelse for boksning været medvirkende til at lave en kamp som var værd at se på – med flot boksning og ikke som i mange andre steder, hvor det i stedet for boksning ligner et slagsmål,” sagde Hans Olav Christensen. ”Og vi har også kun – fra andre klubber, formænd, trænere og boksekyndige – rosende ord om jer,” sagde RAC-formanden, der med optimisme ser frem til de kommende sæsoner.
”Med det hold, vi har nu, er vi på vej ind i en meget lovende periode. Boksning er jo en individuel sportsgren, hvor man er sig selv, når man står i ringen og selv skal klare det,” sagde Hans Olav Christensen og roste derpå kampbokserne for at støtte og bakke hinanden op.
”I er rigtig gode til at støtte hinanden. Den af jer, der er i ringen, har alle de andres støtte og opbakning, så I kommer til at virke som et hold, hvor alle står sammen. Vi er jo også suverænt tilbage som byens førende klub. Det viste vi jo ved vort sidste stævne, hvor de andre klubber i byen bare kunne stille med én bokser,” sagde RAC-formanden og nævnte så, at RAC selv kunne stille med syv mand: Amre Allman, Chresten Morell, Lass Virkus, Rasmus Kallesøe, Oliver Andersen, Kasper Mørk og Rasmus Rasmussen. RAC var i sæsonens løb impliceret i 38 kampe og vandt de 24.

Årets bokser for tredje år i træk
Rasmus Rasmussen blev ved afslutningsfesten kåret som årets bokser. Det var tredje år i træk, Rasmus løb med den hæder. Rasmus Rasmussen vandt fem af sæsonens otte kampe. Flere af dem mod skrappe modstandere. Nederlagene kom ved klubbens eget stævne mod en fremragende tjekke samt mod to modstandere, der begge var på landsholdet i den netop afsluttede sæson.
Den gyldne handske, der i sidste sæson gik til Kasper Mørk, blev i år tildelt Rasmus Kallesøe, som i sæsonens løb vandt fem af seks kampe og kun tabte til en nordmand, der senere på sæsonen blev nordisk mester og havde bokset mange flere kampe end Rasmus Kallesøe.

”Årets Aksel” skænket af RAC-æresmedlem Aksel Lionett uddeles hvert år til en person, der yder en ekstraordinær indsats. Ved afslutningsfesten blev den tildelt træner Søren Ahm. ”Han gør et kæmpearbejde i klubben, og der er ingen, som kommer i nærheden af de timer, han lægger i klubben,” sagde formand Christensen om træner Ahm.

”Søren er jo til rådighed hele tiden, og det er hans fortjeneste, at alle vores kampboksere bokser så pænt teknisk. Desuden kører han rundt til stævner, når der er bud efter en bokser fra RAC,” sagde Hans Olav Christensen.