Ved siden af deres egen Outlet i Paderup åbner Randers Sport onsdag 31. maj et lagersalg. Her sælges rester fra de seks eksisterende butikker i Randers og Brabrand

Randers Sport/Intersport har i alt seks afdelinger og nu kommer en ny til. Onsdag i denne uge åbner de for et lagersalg i den gamle Faktabutik  på Marsvej. Her bliver der solgt ud af de overskudsvarer der er til overs fra afdelingerne.
“Du kan normalt spare helt op til 85 procent af nyprisen. Det gør vi, fordi vi har en del overskudsvarer fra udsalg i butikkerne. Dem vil vi gerne tilbyde til vores kunder til en helt vanvittig pris”, siger Michael Thompson chef i Randers Sport i Brødregade.
Her er alt til sport og fritid i øjeblikket er det forårs, sommer og efterårsvarerne, der pryder den 800 kvadratmeter store butik. Til vinter vil man også kunne købe vintersports- og fritidstøj.
“Vi har altid en ophobning af resttøj efter et udsalg, det lykkes aldrig at sælge det hele. Og det tøj skal vi af med. Og så gør vi vores kunder glade”, siger Michael Thompson.
Men man skal forvente, at der kan være udsolgt i forskellige størrelser og farver, da det er et lagersalg.
“Men hvis man ikke lige kan få en bestemt t-shirt, man var gået efter, i den rigtige størrelse, så kan man altid finde en anden”, pointerer han.
Forskellen på de to butikker, der nu ligger side om side på Marsvej, er at outlet er nyere restvarer, hvor der også kan være ældre modeller i lagersalgets butik. Men det er mærkevarer som for eksempel Hummel.