I et åbent brev fra Kasper Fuhr Christensen (Velfærdslisten) . Borgmesteren har i morgen indkaldt til temamøde for byrådet – det skal foregår på Hotel Randers. Her skal der drøftes politisk organisering og kodeks – de fine rammer og frokosten skal droppes mener byrådspolitikeren

Kasper Fuhr Christensen skriver i sit brev til borgmesteren:
“I morgen har du indkaldt til et temamøde på Hotel Randers. Jeg synes, det er spild af borgernes penge at holde mødet på Hotel Randers. Hvorfor er Laksetorvet ikke godt nok? Endnu værre er det imidlertid, at mødet starter med en times frokost. Helt ærligt – det er frås! Vi kan da bare spise hjemmefra. Og hvis vi absolut skal have en betalt frokost, så havde det været mere passende at spise det samme, som vores medarbejdere af egen lomme betaler for i kantinen. Jeg skal derfor bede borgmesteren om at flytte mødet til Laksetorvet og at droppe frokosten på skatteydernes regning”.