Hvem har i det sidste år gjort det helt særlige for Randers – for dermed at være den helt oplagte kandidat til Årets Randersborger 2017? Det spørgsmål søger Randers Kommune nu svaret på

Siden 1977 har kommunen tildelt titlen til en person, som har gjort en særlig indsats for Randers. Sidste år gik prisen til biografdirektør og medlem af Forum Randers, Morten Arnesen. Han fik blandt andet prisen for sit store engagement i udviklingen af et kommende flodblad, Julebyen Randers med en flot lys-udsmykning og på sigt visionen om at gøre Randers til lysets by.

‘Årets Randersborger’ er i definitionen; en person, som har bidraget til at skabe positiv omtale og igangsætte udvikling af Randers både udadtil og indadtil. Det kan være inden for erhvervsliv, idræt, kultur, ungdom, ældre, musik, byudvikling eller andet.

Randersborger-komitéen vurderer alle forslagene. Komitéen består af fem byrådsmedlemmer, repræsentanter fra VisitRanders, Erhverv Randers, Kulturelt Samvirke og Samvirkende Idrætsklubber i Randers (SIKR).
Den endelig kåring sker i løbet af Randers Ugen i august.


FAKTA:
Indtil 10. juni kan alle indstille en kandidat til Årets Randersborger 2017 via kommunens hjemmeside www.randers.dk Her skal man blot indtaste navnet på den person, som man indstiller, og give en kort begrundelse for, hvorfor man indstiller netop denne kandidat.
Kandidater kan indstilles på kommunens hjemmeside frem til 10. juni