Investorer klar til at bistå med køb af Finca Naundrup
Da Peter Nandrup og fru Jane i 2009 tog på ferie omkring Malaga i Spanien og  i Calahonda så et nedlagt hotel, fik de en idé. Og havde en drøm. De forsømte hotelbygninger skulle shines op – og så skulle Peter og Jane med hjælp fra pengestærke investorer en dag købe og styre det hele.

Drømme har man lov at ha’. Ikke alle går i opfyldelse. Men Peters og Janes i det, de kalder Finca Naundrup, er tæt på, for erhvervs- og finansmanden Kim Mikkelsen, der i idrætsverdenen er kendt som manden, der i flere år smed millioner og flere millioner efter København Håndbolds damer, der var snublende tæt på at blive danske mestre i sæson 2016-2017, er kommet på banen i Calahonda hos Peter og Jane..

”Han har allerede investeret og er parat til at investere mere. Og har flere investorer klar,” forklarer Peter Naundrup, der glæder sig. Ikke alene over Kim Mikkelsens indtræden, men også over, at han og fru Jane inden længe kan få en mere normal tilværelse og dagligdag.

For i en årrække sørgede de to for alt. Rengøring og madlavning. Og alt andet. Nu er der fem fuldtidsansatte bl.a. to kokke, mens rengøring er outsorced. Men der er stadig masser af opgaver til Jane og Peter.

Marbella Fitness Camp, der drives af Peters lillebror Frank Naundrup og Franks kone Lena, udgør omkring en tredjedel af forretningen. ”Resten er fodbold og tennis og andre grupper. F.eks. har vi haft hele 17 fodboldhold på besøg i år,” fortæller Peter, der glæder sig over at have fået hjælp på.

”Nu er der personale på mange af vore tidligere opgaver, men man skal lige have i tankerne, at vi har fordoblet antallet af gæster i forhold til i fjor og har derfor rigeligt arbejde med administration, ledelse, salg og drift og så alt det løse, som altid opstår på så stort et sted,” siger Peter og Jane Naundrup.

Overskuddet fra tidligere år er brugt til nye faciliteter – blandt andet er der anlagt kunstgræsbane på 60 x 30 meter til fodboldspillerne, der har været flittige gæster i træningslejre – blandt andet har Randers Freja og Vorup FB været på Finca Naundrup. Desuden har man fået lagt det rigtige udendørs fitnessgulv, ligesom alle lejligheder og køkkener i lejlighederne har fået et løft. Det samme har resortets penthouselejlighed med syv badeværelser og egen pool.

Og selvfølgelig er der en anden og større pøl på stedet.

Vil gerne udvide
Peter vil gerne udvide. P.t. er der plads til 65 gæster, men han vil gerne have plads til 40 mere. Enten i en tilbygning eller i 10 feriehytter med plads til minimum fire gæster i hver.

Peter er klar til at gå i gang. Han skal bare lige have investorgruppen på plads, og så er hans mål klart. Målet er sammen med investorerne at købe Finca Naundrup, der ejes af en pengestærk nordmand, der har givet Peter et godt tilbud.

”Vi har netop lavet en ny kontrakt gældende i 10 år. Med fast købspris og forkøbsret. Jo, målet er hurtigst muligt at købe herlighederne, ” siger Peter Naundrup, der længe har jagtet investorer, for han måtte erkende, at han og Jane ikke kunne klare det selv.

”Havde vi ikke fået investorer, havde vi måttet sige stop. Vi har smidt alt overskud siden 2009 i projektet, men nu bliver vi med investorernes indtræden belønnet for hårdt slid. Det var at sammenligne med juleaften, da julemanden i Kim Mikkelsens skikkelse kom på banen,” siger Peter, der ikke kun har feriehytter eller tilbygning i tankerne, for familiens egen bopæl – et hus i to etager kan iflg. Peters beregninger laves om til tre lejligheder.

Hvor Jane og Peter så skal bo, må han jo finde ud af senere…

Brormand lejer sig ind
Det er ikke kun Peter og Jane fra familien Naundrup, der er i gang i Calahonda. Peters lillebror Frank og fru Lena er også aktive på Finca Naundrup.

Efter nogle år på lønningslisten i eks-bokseren Brian Nielsens golf-forretning arbejder Lena nu fuldtids på fincaen, hvor Frank laver camps indenfor forskellige kategorier – bl.a. fitness, boksning og dans. 18 uger har han booket hos storebror i år, og det kan godt blive til flere næste år.

Oveni de mange forskellige camps er der så bl.a. fodbold- og tennisgrupper og selvfølgelig også almindelige turister. Masser af venner kommer også til Finca Naundrup år efter år. I ugerne 28-29-30 er komplekset fuldt booket med turister – mange af dem gamle venner fra Randers, der kommer igen år efter år.