Randers´ gader og stræder lægger i Randers Ugen fliser til et udvalg af det bedste gadeteater i verden. Det sker med Danmarks Internationale Gadeteaterfestival

Unikke og gratis teateroplevelser i det offentlig rum er skudt i gang igen med Danmarks Internationale Gadeteater. Så randrusianerne kan godt forberede sig på en festlig start på det nye arbejds- og skoleår. Festivalen med forestillingerne “La Batt Mobile” og “Les Tonys” 16. august kl. 11:00 på Rådhustorvet og slutter af med “Vi er én” 19. august kl. 14:30 i Tronholmparken.  Festivalen er en del af Randers Ugen 11-19. august og samarbejder med Randers Egnsteater.  Festivalen indeholder forestillinger fra Frankrig, Belgien, Spanien, USA, Finland, Tyrkiet, Brasilien og Tyskland. De fleste shows har elementer fra flere genrer (nycirkus, human-specific teater, live musik, jonglering mv) og udvider grænserne for, hvad der forstås ved teater normalt.

Danmarks Internationale Gadeteaterfestival (DIG), som har eksisteret siden 2013, tilbyder gratis scenekunst af international særklasse til danskere i alle aldre. Forestillingerne er inden for genrer som nycirkus, human-specific teater, akrobatik, jonglering, live musik, gadeparade og mere. I 2017 besøger festivallen 12 danske byer med et program, der rummer over 100 opførsler af gadeteater fra Belgien, Brasilien, Frankrig, Spanien, Sverige, Tyrkiet, Tyskland og USA.

 

____

Se hjemmeside www.gadeteaterfestival.dk for fuld program og datoer/tider.

 

Følg på Facebook  www.facebook.com/gadeteaterfestival samt på Instagram @gadeteaterfestival.