Med en ægte spanier som instruktør er Randers Salsa klar til at tilbyde undervisning i cubansk salsa

Med Miguel Luna slår Randers Salsa dørene op på Underværket for salsaundervisning lige fra begyndere til letøvede og øvede. Derudover tilbydes undervisning i Bachata, en lille, lækker, sensuel latinamerikansk dans.

Miguel Luna har i flere år drevet salsaskoler flere steder i Jylland. Han er passioneret, tålmodig og mestrer salsaen. Han assisteres af hans kvindelige dansepartner Bea Muriel, som tager sig af den feminine side af cubansk salsa.

Randers Salsa opfordre til at tage kæresten, manden, kollegaen, vennen med eller man kan også komme alene. “Selvom man er velkommen uden partner, anbefaler vi, at de danseglade kvinder forsøger at finde en partner af modsat køn”, lyder det i en pressemeddelelse.

“Mænd tror ofte ikke, de kan danse salsa, men det kan sagtens læres. Det er sjovt, og de vil opleve, hvor populære de bliver blandt kvinderne. Kvinderne elsker en mand, der kan danse salsa, for her er det manden, der bestemmer og kvinderne, der skal lade sig (for)føre”, siger de hos Randers Salsa.

Almindeligvis danser man med samme partner kort tid ad gangen, hvorefter man skifter til en ny partner. I en humoristisk og afslappet atmosfære og med Miguel Lunas passionerede tilgang, får man hurtigt lært den grundlæggende salsa, så det er brugbart – også til almindelig popmusik.