Det store indendørs loppemarked, 117ting på Marsvej 7, kunne 1. juli fejre et års fødselsdag. Butikken var spået en stor succes, da den åbnede – og det holdt stik, for i dag strømmer kunderne stadig til for at gøre et godt fund

Fødselsdagen blev fejret med børneloppemarked og koncert med Muddi, og det blev en rigtig vellykket dag med masser af glade børn og kunder, fortæller indehaver Mikkel Bentzen, som glæder sig over den store succes, butikken har.

”Det forløbne år er gået helt fantastisk – langt over, hvad vi havde forventet,” siger Mikkel Bentzen.

117ting har blandt andet fået meget ros for lokalerne – det store butikslokale med de mange reoler og massevis af forskelligartede varer er opdelt, så alt fremstår meget overskueligt.  Kunderne har også kun haft ros tilovers for personalet, der altid er søde og hjælpsomme.

Flere forandringer gennem det sidste år
I det år, der er gået, er der sket en del forandringer i butikken, for eksempel er der kommet flere stande: 20 ekstra almindelige reoler samt 12 nye luksusreoler. Desuden er der blevet bedre udnyttelse af gulvpladsen, så alle de større varer som for eksempel møbler nu kommer bedre til sin ret. Det er også blevet muligt at leje en hylde i et glasskab til de mere sjældne eller dyre varer, uden at man skal leje et helt glasskab selv. Hvis man ønsker at booke en stand, foregår det stadig på hjemmesiden, hvor man selv vælger, hvor mange uger man vil leje og hvornår.

Der er altid stor udskiftning i varerne. Hver tirsdag og fredag aften fylder standholderne varer på reolerne, så onsdag og lørdag morgen kan kunderne finde nye spændende ting på hylderne.

Der er også stadig et godt og konstant flow af kunder, som kommer for at opleve den gode loppemarked- og kræmmermarked-stemning i 117ting.

”Vi har mange faste kunder, som kommer ind i butikken flere gange om ugen og leder efter nogle gode fund,” fortæller Mikkel Bentzen. Og han har mange eksempler på, at folk har gjort nogle fantastiske køb af sjældne ting eller designervarer til billige priser.

Bagagerumsmarked
På lørdag 5. august afholdes der bagagerumsmarked ved 117ting fra klokken10-16. Det er første gang, der afholdes et sådan arrangement ved butikken, men Mikkel Bentzen håber, at det fremover kan blive en tilbagevendende begivenhed.

Der er mange, der har booket stande til bagagerumsmarkedet, så der er rig mulighed for at gøre et godt køb.