DB besejrede Kristrup – mens Vorup måtte nøjes med uafgjort mod Hadsund

Jævnbyrdigheden var stor, da de lokale fodboldhold tog hul på den årlige Brejnholt Cup hos Kristrup Boldklub.
I senior 1 skuffede Vorup FB’s Jyllandsseriehold ved kun at få 1-1 mod Hadsund, der endda var foran, men det var Vorup-folkets egen skyld, at det ikke blev til sejr, for der var scoringschancer nok, men de blev misbrugt.

I den anden pulje vandt Dronningborg lokalopgøret mod Kristrup med 2-1 – efter en kamp med et par sjældne mål.
Bagud 0-1 ville Kristrups Nicolai Thomassen fra lang afstand lægge bolden tilbage til målmand Lasse Jensen, der var gået ud af sit mål og nok ikke – med rette – lige havde forestillet sig en høj, høj tilbagelægning. Men den sendte Nicolai afsted med det resultat, at bolden sejlede over hovedet på Lasse og i nettet.
Men det var ikke den værste scoring.

Den kom kort efter, da Kristrups Theis Kjær Laursen forsøgte sig med et fladt skud. DB’s vikarierende målmand Luca Impatore Sørensen, der mildt sagt er klasser bedre i marken end mellem stængerne, ville i stedet for at bruge hænderne eller samle bolden op sparke den væk – med det resultat, at han ramte ved siden af den lille runde, der strøg i nettet til stor frustration for DB-lejren, hvor træner Tonni Andersen mente, Lucas’ fejl var så stor, at selv fodboldformand Rene Bauer, der har en fjern fortid som målmand, kunne have afværget Kristrup-forsøget.
Med resultaterne i første spillerunde er alt således stadig åbent i senior 1, hvor Hornbæk SF skal op mod Vorup og Hadsund, mens Langå er tredje hold i puljen med DB og KB.

I senior 2 måtte Randers KFUM melde afbud, da man ikke kunne stille hold, og så vandt Vorup FB’s U 19-mandskab uden kamp. Tredje hold i denne pulje er Kristrups serie 3-hold.
I den anden senior 2-pulje vandt Hadsten 3-0 over Spentrup. Tredje hold i denne pulje er Vorup FB’s serie 3-hold.

Resterende kampe – alle indledende kampe 19.00 på Tirsdalens skole:
Tirsdag:
Senior 1: Hadsund-Hornbæk SF
Onsdag:
Senior 1: Kristrup-Langå.
Senior 2: Vorup FB-Spentrup.
Torsdag:
Senior 1: Hornbæk SF-Vorup FB
Senior 2: Kristrup-Vorup FB U 19.
Alle placeringskampe spilles lørdag 13.00 og 15.30 på Kristrup Stadions bane 1 og 2.