I det seneste år har fjernvarme-kunderne i Randers fået en lavere regning end tidligere. Prisfaldet hos Verdo er dobbelt så stort som faldet på landsplan

Den grønne energi er blevet billigere for husstande med fjernvarme. Den seneste opgørelse fra Energitilsynet viser, at prisen i perioden marts 2016 til marts 2017 er faldet med fire procent i Randers. Dermed er prisen på fjernvarme faldet mere end gennemsnittet, da prisfaldet på landsplan er to procent.

“Det er glædeligt, at den grønne energi er blevet billigere for vores kunder. Verdo har haft en god indtjening, og nogle af de penge har vi mulighed for at sende tilbage til vores kunder ved at sætte prisen ned. Desuden har driften været god og stabil, og vi har fået mange nye kunder, hvilket giver en øget stordriftsfordel. Det er opmuntrende, at vi kan fyre med bæredygtig biomasse, samtidig med at det bliver billigere for vores kunder,” siger Divisionsdirektør i Verdo, Jesper S. Sahl.

Prisen for fjernvarme i et standardhus på 130 km2 i Randers er nu 15.346 kroner, og faldet på fire procent svarer til 633 kroner om året.