Radio ABC arrangerer i år Driv In Bio på Brotoften og det er noget af et tilløbsstykke. De første to aftener søndag og mandag var der fulde huse og også til de efterfølgende dage er der så godt som booket op med de godt 80 biler der er plads til

 

Og det er nok fordi det ikke er set i Randers før – det eneste sted der er drive in bio er på sjælland og det er lidt langt at køre. Derfor var det også en glad Tanja Schwartz og Maria Sørensen som Din Avis mødte i deres bil kort før filmen ”Precious Cargo” med Bruce Willis skulle gå i gang. De to kvinder havde indrettet sig med vattæpper og et enkelt glad rødvin.

“Jeg så det i går og tænkte at det skal vi da prøve nu Maria er på besøg fra København”, siger Tanja.

“Jeg har aldrig prøvet at være i drive in før og jeg er glad for at Randers nu er kommet med på at lave fede ting. Og så er det sådan set ligegyldigt hvilken film, der kører, det skal bare prøves”, siger hun og griner.

Længere nede i rækkerne af biler holder Mia Hjuleraa og Emil Johansson. De har fundet sig til rette i bagagerummet og har vendt bilen om. Der skal hygges mener de.

“Jeg synes det er super hyggeligt med udendørs bio”, siger Mia.

“Vi har faktisk overvejet at tage til Sjælland for at prøve, men det er jo ikke nødvendigt nu det er kommet til Randers”, fortæller hun.

 

Succes

Eventmanager hos Radio ABC Henrik Henneberg er en glad mand. I samarbejde med Randers Kommune og Eventsekretariatet har Radio ABC fået stablet drive in bio på benene og det er en succes.

“Vi har jo før kørt sommerbio på Tronholmen, men det har været i ugen inden Randers Ugen. I år valgte vi så at prøve noget andet og det har ramt plet. Det er en stor succes. Faktisk lukkede vi lidt for mange biler ind søndag, så vi satte billetsalget lidt ned for at der kunne være plads til at alle kunne se”, siger Henrik Henneberg.

Og der er mange fordele ved et Drive in bio arrangement. Man behøver ikke tage vejret i betragtning, da alle sidder tørskoede.

“Dette kan vi afholde uanset vejret, og det er jo en kæmpe fordel”, siger Henrik Henneberg.

Billetterne koster et symbolsk beløb på 20 kroner, for at man kan være sikker på at der er plads til bilen.

Tirsdag aften spiller ”Deepwater Horizon”, onsdag vises ”Extraction” og torsdag bliver det ”Grease”, hvor der er flere amerikanserbiler der har meldt deres ankomst.