Randers Cityforening har i samarbejde med Nord Danmark, Nordisk film, Dansk Revision, Bistroteket og BistroBiksen, Randers Cimbria, Din Avis, PawSko og Randers Kommune gjort det muligt for byens borgere og gæster at låne en gratis paraply i Randers City.

Vi har alle prøvet det, pludselig kommer regnen, bedst som man er kommet i gang med shopping i byen og paraplyen ligger godt gemt væk derhjemme.
I Randers City, vil dette fremover ikke være et problem for byens kunder, da der nemlig aldrig er særlig langt til den nærmeste paraply, der kan lånes helt gratis.

I holdere spredt over hele byen, står låne paraplyen klar, til fri afbenyttelse når regnen melder sin ankomst.

Låneparaplyen fungerer ved, at der lånes en paraply i en forretning og denne afleveres i den næste. Paraplyerne vil derfor cirkulere rundt mellem byens butikker, efterhånden som byens gæster benytter sig af dem.

Taget godt imod
Fredag den 11. august blev Randers Citys låne paraply lanceret og den er allerede blevet taget rigtig godt imod.
Allerede lørdag meldte regnen sin ankomst i Randers og her sås det hvordan bybilledet blev prydet af de karakteristiske blå paraplyer, med en flot skyline af Randers’ ikoniske bygninger og logoer fra de sponsorer der har været med til at finansiere projektet.

Citychef Mette Bræmer-Jensen udtaler: ”Jeg er meget glad for, at låne paraplyen allerede er blevet taget så godt imod og at vi nu kan tilbyde kunderne i Randers City en shopping oplevelse i tørvejr selv på regnvejrsdage.”

Låne paraplyen står til rådighed i 20 af byens forretninger og flere kommer til.