Det er rigtig dejligt at socialdemokratiet i Randers har fået trukket sommergruppemødet til Randers. Arbejdet med at skaffe indkvartering og skabe de rette rammer, kan vi som by godt være stolte af. Sommergruppemødet er med til at sætte Randers på landkortet, og det fortjener absolut ros. De lokale socialdemokrater, Torben Hansen og Visit Randers fortjener derfor stor ros for det arbejde, man har lagt i at gøre det muligt. Men sommergruppemødet udstiller også en akilleshæl i Randers muligheder for at tiltrække turister og konferencer.

Vi har mulighederne
Som konference og turistby har Randers de helt rette forudsætninger for at få succes. Vi har en helt rigtig placering tæt på E45 og dermed en fin placering tæt på en af de trafikale hovedfærdselsårer i Jylland. Dermed er vi på placering et reelt alternativ til Aalborg, Vejle og Aarhus.  Samtidig har vi også faciliteter, der som sommergruppemødet har vist, kan skabe de helt rammer om mellemstore events. Vi har et restaurationsmiljø, der også efter slutningen på en konference kan tage godt i mod vores gæster. Vi har en af Danmarks mest kendte zoologiske haver, Randers Regnskov, der hvert år trækker mange turister til, og vi har en lang række unikke attraktioner. Kort sagt har vi meget af det, der gør at turister, konferencer og andre events vil vælge os til.

Vi mangler sengepladser
Dog mangler vi hotelkapacitet til, at kunne huse overnattende gæster. Vi mangler sengepladser og flere værelser, så vi kan holde turister og gæster i byen. Turismebranchen vil være en af de brancher, der de kommende år vil opleve en stor vækst, og den vækst skal vi have en del af i Randers. Liberal Alliance går derfor til valg på at tiltrække flere hoteller til byen. Det kan vi ikke gøre alene, og derfor håber vi på, at få opbakning til at gennemføre vores politik, såfremt vælgerne belønner os med en plads i byrådet. Vi skal væk fra grønne dyr, og satse på holdbare løsninger vi ved virker, og som gør at vi kan tage konkurrencen op med Aalborg, Aarhus og Vejle. Vi er sammen om at skabe de gode oplevelser, for vi er sammen om Randers.

 

Anders Burlund

Spidskandidat Liberal Alliance Randers

Østervold 36,2.1

8900 Randers