Der var ikke meget gang i festen torsdag eftermiddag i Søndergade hvor ToManyLeftHands havde arrangeret gratis gadefest for de unge i Randers. Så begyndte regnen af vælte ned og de unge kunne tælles på en hånd. Men da regnen stillede af piblede de frem fra ders huller og der blev gang i festen

 

Flere hundrede unge tog torsdag aften imod invitationen om en gratis gadefest i Søndergade. Men det var først da regnen var stilnet af, at de unge syntes, det var sjovt at feste igennem. Stemningen var god, da Gadefest On Tour spillede igennem som aftenen skred frem. To af arrangørerne Anders K og Martin Nick fra DJ Duoen ToManyLeftHands var ikke til at slå ud selvom gæsterne lod vente på sig først på aftenen.

“Hvis det klarer op så kommer der mange flere”, sagde Anders K.

“Og det tror vi på. Det er jo altid en risiko når man arrangerer noget udendørs i Danmark. Men dt har vi prøvet så mange gange før”, sagde han.

Det er 12. gang at konceptet er på tour, men første gang i Randers, men bestemt ikke sidste gang, lover Anders K.

“Vi har spillet i Randers mange gange og vi har et trofast publikum. Og vi har fået mange glade kommentarer inde på facebook, så folk skal nok komme. VI har glædet os meget til Randers”, fortæller Anders K.

Og ganske rigtig. Da regnen stilnede af blev der gang i gaden. Efter kl. 23.00 fortsatte festen på Tante Olga, der også var en af arrangørerne.

Gadefesten spiller i alt i syv forskellige byer rundt i Danmark og er arrangeret i samarbejde med Randers Kommune, Randers Ugen, Radio ABC samt lokale restauratører. Festen blev skudt i gang kl. 14.00 men det var først da regnen lagde sig efter kl. 20.00 at de unge for alvor deltog i festen.