Spirituel Gudstjeneste og personlige spirituelle indsigter, når Dansk Spirituel Sammenslutning endnu engang kommer til Randers denne gang 26-27. august

Dansk Spirituel Sammenslutning inviterer igen til en lidt anderledes gudstjeneste, i Helligåndshuset.
En gudstjeneste, der har fokus på samspillet mellem den åndelige verden og den fysiske verden, vi lever i.
Tre medier fører deltagerne igennem denne aften med en spirituel tilgang til det, man normalt forstår ved en gudstjeneste. Sådan en aften er fyldt af filosofi, bøn, sang og som en del af gudstjenesten er der demonstration af afdødekontakt.
I Dansk Spirituel Sammenslutning tror dei på gud som en skabende kraft, at vi selv er en del af gud, såvel som dem vi har, og har haft kær, men forholder os til at det er for individet at definere hvad gud betyder for dem.
Gudstjenesten foregår i en hjertevarm atmosfære, hvor man vil opleve den åndelige verden komme lidt tættere på.
Aftenen bliver ledt af international medium Jack Eckhart Langelund, og med to lokale medier ved sin side. Der er gratis entrè.
Weekend workshop begge dage
Både lørdag og søndag er der mulighed for at medvirke i en workshop. En weekend for dem, der ønsker at bevidstgøre og udvikle sine psykiske og mediale evner.
Vi har alle evnerne, men ofte er vi ikke bevidste om det, eller måske fornægter vi dem blot, siger Jette Signe Petersen, Clairvoyant Rådgiver og Healer.
“Du har sikkert haft oplevelser af at føle dig overvåget, fornemmet stemninger når du trådte ind i et rum, mærket andres sindsstemninger og fysiske væren. Du vil på denne weekend blive ført igennem en række praktiske øvelser der kan give dig et indblik i dig selv, og dine evner, og hvordan du kan bruge dem”, siger hun.
Der er fokus på kommunikation med alle dem derude, i hvilken form de nu må have som afdøde, guider eller hjælpere, og engle. Deltagerne vil få forskellige værktøjer og teknikker til at styrke sin egen kommunikation med dem der er omkring dig og arbejder med dig.
Deltagerne vil bliver fulgt igennem under kyndig vejledning af spirituelt medie Jack Eckhart Langelund.
Prisen er inklusive frokost begge dage.


Der er tilmelding til Jack Eckhart Langelund på mail@betweenspirits.com.
Jack har arbejdet med spirituel healing og trancehealing siden 1997, og har sin mediale baggrund og træning i den engelske spiritualisme.
Udover sit arbejde rundt i Danmark med Skolen “Between Spirits” arbejder Jack jævnligt i de spirituelle kirker i England.
Workshop kl. 10:00-16:00
Spirituel Gudstjeneste 19:00-21:00
Begge event foregår i Helligåndshuset, Erik Menveds Pl. 1, 8900 Randers C
Jack Eckhart Langelund kan kontaktes på Mobil 20 30 12 43 – www.betweenspirits.com