Hvis man har et BMI over 30 og er træt af slankekure, der ikke virker, så kan man komme med på et nyt online sundhedsforløb på Randers Sundhedscenter. Det foregår via en app og personlig kontakt til en medarbejder på sundhedscenteret

Mange overvægtige mennesker går med et ønske om at ændre livsstil og opnå et vægttab, der holder. Randers Sundhedscenter tilbyder nu et online sundhedsforløb via app’en LIVA, der er produceret af LIVA Health Care.

“Vi tilbyder forløbet til alle borgere, der opfylder kriterierne for deltagelse. Man skal bruge app’ens funktioner, mens man samtidig får råd og vejledning fra en af vores sundhedsfaglige medarbejdere via den digitale platform,” fortæller Kadia Bentsen Nielsen, klinisk diætist på Randers Sundhedscenter.

Man kan deltage, hvis man er over 18 år, har et BMI over 30 og er motiveret for livsstilsændringer. Desuden skal man kunne læse, tale og skrive dansk og have en smartphone, iPhone, tablet eller en PC.

Forløbet er et projekt, der starter i august 2017 og forløber i et år. Herefter vurderer fagpersoner i Randers Sundhedscenter, om det er et forløb, man fortsat vil tilbyde borgerne.


Randers Sundhedscenter afholder informationsmøde om det online sundhedsforløb 12. september kl. 16.30-18.00. Man kan tilmelde sig forløbet hos en af medarbejderne efter mødet