Når Jesper Buch træder ind i rummet, fornemmer man straks hans energi. Han er den succesrige iværksætter og manden, som sparker både motivation og en masse inspiration ind i sit publikum, når han indvier dem i, hvordan JUST-EAT succesen blev til. Torsdag 7. septembergiver han foredrag hos Houlberg & Wittrup, og der kan købes billetter på Dinavis.dk

Det er en ærlig, hård og inspirerende fortælling, som efterlader publikum dybt imponeret. Dem der har oplevet det populære foredrag med Jesper Buch eller har læst hans selvbiografi ved, at han er en vanvittig målrettet og arbejdsom herre. Ikke så underligt at hans mantra er “Whatever it fucking takes!”

Oplev et foredraget ”KICK-ASS – Fra kælder til milliard” med Jesper Buch, en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd.

Jespers foredrag har kastet en masse flotte ord af sig.

Jesper Buch har desuden været TV aktuel i ”Løvens hule” – DR’s populære iværksætterprogram hvor iværksættere får mulighed for at præsentere deres forretningsidé for fem succesfulde erhvervsfolk.

I det spændende og medrivende foredrag hører man Jesper Buch fortælle sin imponerede historie om JUST-EAT og livet som iværksætter – et godt gammeldags eventyr. Det er en medrivende historie om, hvordan han startede i en kælder, og hvilke talrige forskellige udfordringer han mødte på sin vej til den store succes.

“Arbejdsglæden, dit drive og dit engagement skal være enorm, hvis du skal opnå succes som iværksætter”, siger Jesper Buch.

Han fortæller om både modgang og medgang og deler ud af sine egne erfaringer i form af mange guldkorn, publikum selv kan bruge;

  • Hvad var det der gjorde, at JUST-EAT blev til den succes, det blev?
  • Hvad skal der til for at opnå succes?
  • Hvordan knuser du dine konkurrenter?

Alt det og meget mere kan man opleve i selskab med Jesper Buch.

Du vil helt sikkert gå fra hans foredrag med en fornyet energi og arbejdsglæde, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

Biografi
I 2013 var Jesper Buch den mest søgte profil på hjemmesiden proff.dk. Dette år blev han også udnævnt “Young Global Leader” af World Economic Forum. Danmarks miljøminister Ida Auken blev også udnævnt til “Young Global Leader”. Buch var den femte dansker nogensinde, der blev udnævnt.

Jesper Buch har herudover medvirket i TV 2 programmet Den Hemmelige Millionær, hvor Buch fik 10 dage undercover i det belastede Mjølnerparken i København, hvorfor han til sidst skulle donere 300.000 kroner til formål som kunne hjælpe området i og omkring inde Nørrebro.

Jesper og hans selskaber er den mest vindende af E-handelsprisen med nomineringer og priser i 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 og 2011.

Jesper Buch er i dag medejer af en lang række forretninger, herunder Miinto, Gomentor (tidl. Mentaline), Nabo, Drinkster, Autobutler, Gomore, Domino’s Pizza (DK), Hungry Group, Fitbay, Plecto, Crowdy House, Fishtrip og Vivino.

Solgte virksomheder: Just Eat, Just-brand, Osuma og Ungarbejde.dk

Derudover har Jesper Buch investeret i en række ikke-succesfulde selskaber – heriblandt Drinkster.