Vi er landets sjette største by, og skal vi sikre fortsat vækst i vores kommune er det afgørende at E45 udvides med et ekstra spor hele vejen til Randers. Derfor vil jeg kontakte transportminister Ole Birk Olesen (LA), og presse på for at en udvidelse af E45 også indbefatter Randers. Argumenterne for at udvide hele vejen til Randers er mange.

For det første, er det et grundlæggende vilkår for vækst og udvikling at borgere og virksomheder har let fremkommelighed infrastruktur. Dermed har en udvidelse af E45 og en direkte betydning for skabelsen af arbejdspladser i Randers. For at hverdagen hænger sammen, er det for mange afgørende, at man har en hurtig vej til og fra arbejde. E45 er for mange den primære hovedfærdselsårer til og fra arbejde, og derfor også et sted man bruger mange timer i kø. En udvidelse vil flytte pendlerne væk fra bilkøen og hjem til familie og børn, hvilket ligeledes er et tungtvejende argument for at vi skal have en ekstra udvidelse.

Liberal Alliance arbejder på landsplan for at der god fremkommelighed for alle danskere, og ikke blot dem i Københavnsområdet. Når der til efteråret er valg til byrådet, vil vi i Randers arbejde på at sikre en god infrastruktur. Det kræver vilje. Ikke blot fra byrådet, men også fra transportministeriet hvis vi skal skabe de rette vilkår for vækst og udvikling i Randers.

Vi vil tage ansvar og investerer i infrastrukturen i og omkring Randers, og vi vil lægge pres på transportministeriet for at få sat fokus på de udfordringer, vi står med i Randers. Derfor er vi helt på linje med de partier, der aktivt vil kæmpe for et ekstra spor på E45. Det er ikke en mulighed men en nødvendighed. Samtidig vil vi arbejde for en ekstra forbindelse over Randers Fjord. Det er afgørende for mobiliteten og fremkommeligheden, at vi får aflastet Randers bro, og får flyttet meget af den tunge trafik ud af byen. Kommer Liberal Alliance i byrådet, kan du som bilister i Randers være sikker på at du får en klar stemme i byrådet.

 

Anders Burlund

spidskandidat Liberal Alliance Randers

Østervold 36,2.1

8900 Randers