Nordisk Film Biografer i Randers fylder otte år på lørdag 9. september. Det bliver fejret på dagen

Der er på dagen dobbelt op på alle popcorn, dvs. at køber man et bæger popcorn får man et ekstra med ganske gratis. På plakaten denne dag vil bl.a. være Disney’s nye børnefilm “Biler 3”, Stephen King gyseren “It” samt Erik Clausens længe ventede film “Aldrig Mere Imorgen” med bl.a. Bodil Jørgensen i en af hovedrollerne.

Søndag 10. september vil biografen fejre dagen ved at afholde plakatdag, hvor det vil være muligt at købe diverse plakater fra film der netop har gået i biografen, lige fra action- og superheltefilm til børnefilm. Derudover vil det være muligt at købe store flotte standees som førhen har pyntet foyeren i biografen, blandt andet karaktererne fra de populære film Valerian, Baywatch og Grusomme Mig 3. Der vil komme nye plakater på bordet hver time, så der hele dagen vil være “friske” plakater.

Så er man filmentusiast, samler eller blot mangler flot udsmykning til hjemmet er man velkommen til at komme forbi og evt. få en snak om de kommende film i Nordisk Film Biografer Randers. Dørene åbnes kl. 11.00 og arrangementet slutter kl. 15.00.