I torsdags kunne Din Avis præsentere et totalt udsolgt foredrag med den succesrige iværksætter Jesper Buch – det foregik hos Houlberg & Wittrup

240 billetter til foredraget kunne i ugerne op til arrangementet købes hos Din Avis, og de blev revet væk.

I det spændende og medrivende foredrag hos Houlberg & Wittrup fortalte Jesper Buch blandt andet om sin store succes med JUST-EAT. Det var en ærlig og inspirerende fortælling om den hårde opstart i en kælder, og om alle de udfordringer han mødte, inden JUST-EAT blev den store succes, som den endte med at blive. Han fortalte også om salget af JUST-EAT, hvor han på ærlig jysk manér indviede publikum i, at han “grinede hele vejen til banken” efter salget, og med fuldstændig sindsro kunne konstatere, at havde han ventet blot fire år med at sælge, kunne han have tjent en milliard mere.

Publikum fik også et indblik i den mere private side af Jesper Buch, når han fortalte om sin datter, som han ikke havde set i nogen tid men var ved at etablere et forhold til igen.

Gode iværksætterråd
Efter foredraget besvarede Jesper Buch spørgsmål fra publikum, og mange af disse gik naturligvis på iværksætteri.

De råd, som den succesfulde iværksætter kunne give, var, at man skal arbejde hårdt – også gerne i weekenden, hvor der er mere ro på kontoret. Man skal huske at holde ferie, også selv om man virkelig brænder for sit projekt, for ellers holder man ikke i mange år. Og huske at tage backup af alt! Her havde Jesper nemlig selv en rigtig dårlig erfaring at dele ud af fra JUST-EAT engang, hvor deres kundedatabase var forsvundet fra systemet. Han delte desuden ud af sine erfaringer med at skaffe kapital til sin virksomhed, hvor de tre F´er på humoristisk vis blev introduceret: Friends, Family og Fools.

Til spørgsmålet om han nogensinde havde fortrudt noget på sin vej mod succes, kunne Jesper Buch med stor sikkerhed sige NEJ – og tilføjede så, at han dog ikke ville starte noget nyt op fra bunden igen, da det simpelthen ville være for hårdt for ham idag.