Jens Hammer Sørensen har ingen aktuelle planer om at stoppe som sportschef i superligaklubben Hobro.

Det understreger han, efter det tidligere mandag blev udlagt som en nyhed, at han var på vej ud af klubben for at hellige sig jobbet som skolelærer

Det skete i en video på Randers Realskoles Facebook-side.

Men det afviser han senere.

– Jeg stopper ikke som sportschef i Hobro, siger han til bold.dk.

Ved siden af stillingen i Hobro har han passet sit job som skolelærer, men han ser først og fremmest sig selv som skolelærer, siger han i videoen på Randers Realskoles Facebook-side.

– Jeg har haft mulighed for at komme på fuld tid i fodbold, og det har der været lidt snak om – også blandt forældrene i min 5.B. Så jeg synes, det er lidt vigtigt for mig at sige, at jeg først og fremmest ser mig selv som skolelærer, siger Hammer.

Her tilføjer han, at han fortsætter som sportschef “i et stykke tid endnu”.

I en pressemeddelelse fra Hobro senere mandag sætter Hammer ord på forvirringen:

– Jeg er meget ked af den forvirring, jeg har skabt med videoen til Randers Realskoles Facebookside. For skolen, eleverne og deres forældre var det vigtigt for mig at understrege, at jeg har fuldt fokus på jobbet som lærer på skolen.

– Men, at jeg skulle stoppe i Hobro IK, er en misforståelse. Der er blot tale om, at jeg får lidt færre arbejdsopgaver i klubben, da vi er blevet enige om at omstrukturere arbejdsfordelingen en smule.

– Jeg er blevet spurgt meget ind til, om man kan være skolelærer og sportschef i en superligaklub på samme tid, og det mener jeg stadig, man kan, forklarer sportschefen.

Jens Hammer var med til at føre Hobro op i Superligaen i sommeren 2014.

Hobro tog ligaen med storm. I første del af 2014/2015-sæsonen lå klubben en overgang på førstepladsen og sluttede siden som nummer syv.

I sæsonen efter rykkede klubben ned, men er nu tilbage i den bedste række, hvor holdet aktuelt er på andenpladsen.