Endnu engang render de rundt med hænderne højt i vejret i Randers Regnskov, for deres inlandstaipaner har her til morgen, mandag, lagt et kuld æg, skriver de på facebook

 

Inlandstaipanen er verdens giftigste landlevende slange og kan i et enkelt bid levere gift nok til at slå 100 voksne mennesker ihjel.

Dyrepasser Kristian Sørensen fortæller stolt:

”Det er så stort – endnu engang sætter vi Randers Regnskov på verdenskortet inden for opdræt af giftslanger! … Tidligere i år lavede vi hele to kuld på vores bushmastere, og nu kom det så til taipanerne. Som dyrepasser er en af de største succeser i dit arbejde at få dyrene til at formere sig, og hver gang det lykkes, er det en fantastisk følelse. Næste år vil vi forsøge at gøre kunsten efter med vores kongekobraer.”Tidligere i år lavede vi hele to kuld på vores bushmastere, og nu kom det så til taipanerne. Som dyrepasser er en af de største succeser i de arbejde at få dyrene til at formere sig, og hver gang det lykkes, er det en fantastisk følelse”.

Næste år vil man forsøge at gøre kunsten efter med kongekobraen i Randers Regnskov.Tidligere i år lavede vi hele to kuld på vores bushmastere, og nu kom det så til taipanerne. Som dyrepasser er en af de største succeser i dit arbejde at få dyrene til at formere sig, og hver gang det lykkes, er det en fantastisk følelse. Næste år vil vi forsøge at gøre kunsten efter med vores kongekobraer.”