Nyt dansk parti med fokus på pengeskabelsen, fred og velfærd kommer til Helligåndshuset onsdag 27. september kl 18.45

 

“Vi kæmper for at hele befolkningen skal have gavn af den pengeskabelse, der i dag foregår, når de bankerne øger udlånet. I dag kommer den stort set kun ejendomsspekulanter til gode, den bør komme hele befolkningen til gode”, siger Mads Palsvig der er stifter af det nye parti.

Partiet hedder JordenFrihedKundskab.

Men først skal der undervises i hvad og hvordan pengeskabelsen foregår. JFK ønsker fred og at Danmark stopper sin deltagelse i de efter al international lovgivning ulovlige krige og så vil JFK’s økonomiske og skattepolitik sikre Danmark en velfærd aldrig set tidligere. Der skal være en omlægning fra indkomstskat, ejendomsskat og selskabsskat til omsætningsafgift på digitale pengetransaktioner, forbrug og ressourcer.

Partiet er startet af Mads Palsvig, tidligere investmentbanker fra Morgan Stanley og Credit Suisse First Boston i London, og partiet har pt 1300 vælgererklæringer og har været i medierne en gang i “Mikrofonholder” på Radio 24/7.

Der er gratis adgang – billetter kan fås på Billetto.dk.

 

Partiets hjemmeside er www.jfk21.dk