Randers HK er glade for at kunne præsentere næste sæsons første forstærkning, i form af Sabine Pedersen, der kommer til klubben fra FC Midtjylland.

Den første af flere tilgange til #randershkforfra, er på stregpositionen, hvor flere DM titler samt Champions League erfaring bliver føjet til truppen.

Randers HK har sikret sig en 2 årig aftale med stregspiller Sabine Pedersen fra sommeren 2018. Sabine kommer til fra FC Midtjylland og har tidligere repræsenteret Viborg HK og Aalborg DH. Sabine kommer med stor erfaring og har vundet 6 nationale medaljer. Heraf 2 DM titler, samt 4 pokaltitler. Endvidere har hun vundet 2 europæiske titler og deltaget i Champions League i 5 Sæsoner. Hermed er 1. brik lagt på fremtidens Kronjyske mandskab, og skal ses som et ambitiøs og stærkt skridt imod de nye mål for kommende sæson i klubben.

Randers HK træner – Niels Agesen udtaler: “Jeg har i flere sæsoner forsøgt at knytte Sabine Pedersen til mit hold, derfor er jeg selvfølgelig glad for at det nu er lykkedes. Jeg har fulgt Sabine de seneste 11 sæsoner, og hun bør være et forbillede, for alle der vil arbejde stenhårdt for at nå sine mål. Sabine er meget professionel og arbejder maksimalt for holdets bedste. Hendes meritter taler for sig selv. Jeg er sikker på, at Sabine kan tage næste skridt sammen med Randers HK, og være medvirkende til at udvikle RandersHKforfra DNA´et gennem de næste 2 sæsoner, eller mere”.

Houlberg & Wittrup har også set denne mulighed og derfor valgt at bidrage økonomisk, til valg af ny stregspiller. Jesper Møller indehaver af Houlberg & Wittrup udtaler ” Vi har længe støttet sporten i Randers, og vi er fascineret af den seneste tids boost med #randershkforfra, og nu vil vi gerne være en mere markant spiller på banen, derfor har vi også lagt hus til denne spændende nyhed idag”.

Sabine Pedersen: ” Jeg synes, at #randershkforfra er et utroligt spændende og ambitiøst projekt. De samtaler jeg har haft med klubben og Niels har virkelig givet mig lyst til at være en del af dette projekt. Jeg arbejder meget seriøst og målrettet og forventer det samme af de folk, som er omkring mig. Derfor er det også vigtigt for mig at være et sted som matcher disse behov. Jeg kender Niels og hans filosofi omkring træning og kan man så ud over det bygge lag på Randers HK som hold og klub, så ser det virkelig spændende ud og det glæder jeg mig enormt meget til at få mulighed for at bidrage til.”