Ordet ”musketéred” er blev brugt i flæng på det seneste i den byen politiske miljø. Først var der for få der var med på at love at de ikke vil lukke skoler, dernæst var en flok unge opstillere på tværs af partier ude og love, at såfremt de bliver valgt ind i byrådet til valget, så vil de tale pænt… Nu er de vist snart ikke flere tilbage, det er godt det samme for bruddet på eden om at tale pænt er uden konsekvens…

I virkeligheden er begge eder vand i forhold til ed jeg vil forslå alle politiske partier i Randers om at give Randers borgerne. Enhedslisten har den allerede, spørgsmålet er om andre tør? ”Vi tager ikke imod partihoppere” Hermed en opfordring til at alle opstillede partier og lister til kv17 i Randers kommune melder klart ud, at de har respekt for demokratiet og selvfølgelig ikke vil basere et muligt flertal på falske stemmer. Det skylder opstillede en hver Randers borger.

I nuværende byrådsperiode skubbede netop to partihoppere ved magtbalancen og gjorde vores byråd udemokratisk, tør vi alle at sige fra overfor det? Tør de politiske partier i Randers at gøre som Enhedlisten og sige ”nej, tak” sådan at byens råd forbliver som vælgerne har valgt?

 

Dan Løvkvist

Radikale Venstre.

Nyvangsvej 14B

8900 Randers C