Para Atletik Randers Freja opfordrer handicappede til at møde op

Susanne Braüner Ladefoged fra Para Atletik Randers Freja opfordrer atter fysisk handicappede til at møde op, når hun og Freja lørdag inviterer til ”Kom og Prøv-dag” i atletikhallen på Langvang, hvor alle med et fysisk handicap kan møde op og prøve kast, løb, længdespring og race-running, der er blevet en succes i hallen på Langvang og i Freja-regi.

Så stor en succes, at aktive fra andre byer i landet skifter til Randers.

Susanne har gjort meget for at gøre reklame for og informere om mulighederne i hallen på Langvang, men ved redaktionens slutning var kun ganske få tilmeldt lørdagens arrangement, hvor trænere er klar til at hjælpe med at prøve at kaste kugle, springe længdespring samt løbe.

”Vi har ellers rettet henvendelse til en meget bred vifte – Veterancafeen, til skolerne, spastiker- og skleroseforeningen og til byens fysioterapeuter for at gøre opmærksom på vort arrangement,” siger Susanne, der mener, der sidder mange derude, der kunne have glæde og gavn af at møde op.

”Det kan godt være, der sidder nogle derude og tænker, at det ikke er noget for dem, fordi de ikke kan gå. Den undskyldning duer ikke i de fleste tilfælde. For det kan godt ske, at man ikke kan gå, men så kan man løbe. Det er vort motto,” siger Susanne Braüner Ladefoged, der har inviteret gæster til arrangementet i Randers.

”Jeg har lavet aftale med den tidligere verdens- og OL-mester i kørestolsrace, Connie Hansen, der også er forhandler af racerunnere, og med Mansoor Siddigi, der selv har løbet racerunning og baglæns kørestolsrace og i dag også er cheftræner,” siger Susanne om duoen, der begge har opfundet en racerunner.

 

”Kom og Prøv-dag”
Para Atletik Randers Freja holder ”Kom og Prøv-dag” i hallen på Langvang lørdag den 7. oktober fra kl. 11 til kl 14.