Torsdag 19. oktober kl. 18.30 er Velfærdslisten vært for et møde med den tv-aktuelle samfundsdebattør Lisbeth Zornig i Remisen på J.V. Martins Plads

Velfærdslisten inviterer til møde med samfundsdebattøren Lisbeth Zornig, der for tiden er aktuel med dokumentarserien De Brændte Børn. Herudover kan Zornig skrive tidligere formand for Børnerådet, forfatter og direktør for Huset Zornig på CV’et.  Mødet finder sted torsdag den 19. oktober kl. 18.30 i Remisen i Tøjhushaven. Der er gratis adgang for alle.

“Vi er superglade for, at Lisbeth Zornig har sagt ja til at komme”, siger Kasper Fuhr Christensen, medlem af Randers Byråd for Velfærdslisten.

Mødet vil handle om udsatte børn og unge. Ud over Zornig vil der også være et kort politisk oplæg, der tager fat på, hvordan det går med de udsatte børn og unge i Randers Kommune.

Mødet er ikke et politisk møde i traditionel forstand. Alligevel mener Velfærdslisten, at mødet er meget relevant for byrådsvalget, der finder sted kun godt en måned senere.

“I Randers har Venstre og Dansk Folkeparti udsat udsatte børn og unge for den ene store nedskæring efter den anden. Derfor får mange børn ikke den hjælp, de har krav på. Zornig vil med konkrete eksempler vise, hvor høj en pris børnene betaler, når politikerne hellere vil smide penge efter alt muligt andet end dem”, siger Kasper Fuhr Christensen.

Zornig skulle have deltaget i Velfærdslistens borgermøde om udsatte børn og unge den 19. april i år. Men hun blev desværre nødt til at aflyse samme dag. Hun lovede dog at vende stærkt tilbage. Det løfte har hun holdt.

“Lisbeth har jo nærmest beskæftiget sig med udsatte børn og unge hele sit liv. Først som barn i en udsat familie på Lolland. Siden som formand for Børnerådet og samfundsdebattør. I Velfærdslisten går vi ind for at lytte til hverdagens eksperter. Og Lisbeth må i den grad siges at være en af hverdagens eksperter, når det handler om udsatte børn”, siger Kasper Fuhr Christensen.