TTH er en svær størrelse

Mens det meste af Danmark gør klar til efterårsferie, så er spillerne i Randers HK klar til igen at tage arbejdshandskerne på. I aften – den 13. oktober – tager Kronjyderne imod TTH Holstebro, som er kommet flot fra start i denne sæson.

Niels Agesen kommer igen til at krydse klinger med en tidligere klub og kollega i Peter Krautmeyer, når opgøret fløjtes igang kl. 18.30.

“Efter en flot indsats mod de danske mestre har vi arbejdet hårdt frem mod fredagens opgør”, fortæller Niels Agesen og fortsætter: “TTH Holstebro med Pether Krautmeyer i spidsen har fået en rigtig flot start på sæsonen, og det bliver nok ét af de hold, som vi skal slås om en slutspilsplads med. Derfor er det rigtige vigtige point, vi kan få med en sejr”

Han tilføjer: “Vi kommer med god selvtillid efter opgøret mod Nykøbing Falster og vi skal bygge videre på det gode forsvarsspil, som vi så i den kamp. Det vil vi rigtig gerne møde TTH med, så har vi en mulighed for at dæmme op for deres tekniske hurtige spil. De har mange unge talenter og de besidder hver især stærke kompetencer. De har spillet med udsving, og det er der, at vi skal være skarpe og slå til”, slutter han.

Opgøret spilles fredag d. 13. oktober kl. 18.30 i Arena Randers. Billetter købes på randershk.dk – husk, at alle under 18 år har gratis adgang.