”Vi har ca. 500 medlemmer i Bjerregrav Boldklub og her af er flertallet børn og unge,” fortæller formanden for Bjerregrav Boldklub Benjamin Sørensen, og han forklarer videre: ” Vi dækker over Fodbold, Håndbold, Fitness, Gymnastik og Netbold. Vi er rigtig glade for vores sponsor-aftale med OK Benzin, sidste år brugte vi nogle af pengene til en Maxpuls bane til vores unge håndboldspillere og vi har netop lige købt Floorball-udstyr, for at se om vi kan få lidt gang i det også. Jeg har selv stået med OK´s salgskonsulent i Dagli’Brugsen et par gang, og vi kan mærke der er stor opbakning til at støtte OK Benzin i Bjerregrav,  netop fordi de støtter den lokale forening, som er vigtig for vores samfund.”

Det kan godt betale sig at tanke hos Dagli’Brugsen i Bjerregrav. Nu har Bjerregrav Boldklub modtaget godt 21.000 kr.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Bjerregrav, der udbetaler pengene.

Tank 1 liter og støt klubben 3 gange
OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Som noget nyt får klubben nu 6 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist også køber el hos OK. Og yderligere 6 øre pr. liter, hvis bilisten også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte sin lokale forening/klub med i alt 18 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banner og gulv, når landsholdene kæmper for guld til Danmark. Men udover eliten har OK også gennem en lang årrække støttet lokalsporten. ”OK tankstationerne spiller en rolle i lokalsamfundet, derfor er naturligt for os at støtte lokalsporten. Lige nu har mere end 1.300 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK,” siger Salgsdirektør hos OK Anders Knudsen.

FAKTA OM OK OG SPONSORATET
– OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
– OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, naturgas, varmepumper, el, mobiltelefoni og forsikringer
– Foruden sporten støtter OK arbejdet i SOS Børnebyerne, Colitis-Crohn Foreningen, Foreningen Broen, ADHD Foreningen,
Danske Hospitalsklovne, Grønlandsfonden samt Dansk Handicap Idrætsforbund.