I øjeblikket sættes fokus på seksuelle krænkelser med hashtagget #MeToo

Seksuelle krænkelser sker ikke kun for kvinder, men også for mænd!

Tag ikke fejl af at seksuelle krænkelser ikke handler om sex og flirt, men om magt og kontrol. Det handler også om hvornår ens egen personlige grænse er overskredet og ingen kan stille sig som dommer over for hvor en anden persons, personlige grænse er eller bør være.
Vi kan sikkert hurtigt blive enige om at seksuelle krænkelser bare ikke er OK og blandt andet jeg selv, ved at det kræver mod, bare at fortælle at man har været udsat for det. Det er utrolig skamfuldt, man føler sig både flov, ydmyget og ikke mindst alene.

Men vi er ikke alene!

Alle verdens modige kvinder som har sagt nej til at tie og dermed gøre sig til offer, bruger derfor hashtagget #MeToo i øjeblikket på deres status både på Facebook og på Twitter.

Når jeg med det før skrevne i tankerne, så ser en lokal Venstre byrådspolitiker og kandidat bruge hashtagget #MeToo for at fortælle en anden kandidat at han er enig med ham. Så bliver jeg både ked af det og jeg bliver harm og vred på alle disse modige kvinders vegne.

Vi skal ikke latterliggøres og vi skal ikke skammes ud for at vise vores mod!
Du bør kigge ind ad og spørge dig selv om årsagen til at du gør det, er et spørgsmål om dårlig moral, eller simpelthen bare fordi du er dumsmart!!

 

Pia Nyholm
Krogagervej 76, Blenstrup
8983 Gjerlev