En 47-årig dansk mand fra Stabrand ved Kolind blev i dag ved Retten i Randers idømt otte års ubetinget fængsel. Det fik han for at have handlet med 4,2 kg. amfetamin, 3,2 kg. hash, for besiddelse af amfetamin og hash og for et røveri.

Politiet blev opmærksom på den 47-årige gerningsmand, da han røvede sin kæreste i hendes hjem d. 3. december sidste år. Her blev hun opsøgt af to bekendte, der ville indkræve penge for den 47-årige. Da kvinden nægtede at betale og udlevere sin mobiltelefon, mødte den 47-årige op på adressen, hvor han med vold tog telefonen fra hende og forlod stedet.

I forbindelse med efterforskningen af røveriet, blev Østjyllands Politi opmærksom på, at det muligvis ikke var mandens eneste forbrydelse. Da politiet ville anholde manden i hans hjem, faldt der to tobaksdåser med ti plader hash ud af hans lomme. Og der skulle vise sig at være endnu mere. Ved undersøgelse af hans hjem fandt betjentene både hash, amfetamin og et usb-stik, der viste sig at indeholde regnskaber for salg af de nævnte stoffer.