Sagligheden det oplyste grundlag – den gode politiker og den ”håbefulde aspirant”.

Den politiske debat optil kv17, begynder så småt at blive tydelig, allerede nu har den desværre også taget en del skridt henimod en opdeling i de etablerede alvidende imod de ”håbefulde uoplyste”.

Jeg er ikke så oplyst som visse nuværende politikere – dog ved jeg at:

Randers kommune, ligger som en smørklat mellem de 2 jyske metropoler, Aarhus og Aalborg der er cirka en times transport til begge og alligevel kan man som borger i kommunen selv bestemme om man vil bo i Danmarks 6største by eller i en af de idylliske landsbysamfund tæt ved å, skov, mark eller fjord, der er cirka 98.200 personer man kan få som nabo – fordelt på 748Kvadrat kilometer! Altså plads til nærhed, tryghed og frihed – plads til fremtiden. 

Lad os nu snakke politik – hvad kan vi gøre for, de unge, de ældre, de syge – for de virksomheder som danner rammen om arbejdspladserne i hele kommunen? Lad os nu gå væk fra kasser og over i helheder- helheder der samler, politik der gavner og favner. Ikke fordi vi skal – men fordi det giver mening.

Lad os Skabe praktiske brede forlig der igen gør det attraktivt for alle at være en del af fællesskabet vi kalder Randers kommune – lad os gøre det med ordentlighed åbenhed og engagement, måske fordi sammen er vi stærkest?

 

Sergej Pedersen
Byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti
Østerbro 36
8970 Havndal