… og vil gerne betale for, at alle deres medarbejdere gør det samme!
Indehaver Jesper Møller og hans datter Nicoline har igangsat en ”aktiv bølge” i de to bilhuse i Randers og Auning. Derfor tilbyder han fremover at betale medarbejdernes kontingent i én af byens førende fitnesskæder, Fitness Studiet Randers.

Betalt træningsordning tilbydes alle medarbejdere og medarbejdernes ægtefæller i samarbejdet med Fitness Studiet, som har tre fitnesscentre i Randers. Og for at skabe fuld fokus på fysisk aktivitet og sundhed generelt bliver alle også tilbudt en kostvejledning/plan og et træningsprogram udarbejdet af Mark og Emilie fra Fitness Studiet. Endelig bliver alle også tilbudt en såkaldt in-body-scanning, som viser nøjagtigt, hvad kroppen består af – og blandt andet  hvor mange muskler / hvor meget fedt, vi hver især bærer rundt på. En efterfølgende gennemgang af scanningen kan give den enkelte medarbejder et prej om, hvor der kan sættes ind i forhold til personlige mål med træningen og kosten. Efter cirka 4 måneder får alle så igen en in-body-scanning, så man følger naturligvis op på om træningen og måske eventuelle kostændringer har båret frugt.

Et sundt personalegode
”Jeg har lavet et helt og aldeles ’uden-tvang-tilbud’ til medarbejderne, og mit håb er naturligvis, at rigtig mange af mine medarbejdere bliver opmærksomme på motionens vigtighed og den fysiske aktivitets indvirkning på vores helbred, velbefindende og humør. Og heldigvis bakker rigtig mange medarbejdere og deres ægtefæller op om tilbuddet fra start,” siger Jesper Møller og fortsætter:

”Vi er ikke ude på at spille hellige eller være fanatiske, – vi syntes bare, at det var en rigtig god idé tænkt som ren og skær god energi, og jeg glæder mig over de 14, som allerede er i gang og håber flere kommer til. Det er jo ikke et her og nu tilbud men et fremtidig personalegode, som man kan komme med i, når man ønsker det.”

Og selve ideen til betalt træning startede lige præcis hos Jesper Møller selv eller faktisk hos hans datter, Nicoline som også er ansat i bilfirmaet. Hun har i mange år spillet håndbold og senest i Randers HK U16 men måtte inden sommerferien droppe drømmen om håndbold  grundet en skade, som man ikke ved, hvad er, og som ej heller en operation har kunnet fikse. Nicoline brugte derfor sommeren på tanker om, hvad hun så skulle bruge al den fritid til, som nu blev til overs.

Valget faldt på Fitness og med Emilie Jacqueline Carøe fra Fitness Studiet som personlig træner. Et ´projekt` som hurtigt blev til et projekt, som Nicoline og Jesper ville gå i krig med sammen, og efter et møde med Mark Beck Pedersen, som er indehaver i Fitness Studiet i Randers og Emilie, så kom begge i gang med hver deres personlige træner. I første omgang et tre måneders forløb med to faste træningspas om ugen med Mark og Emilie som personlige indpiskere og derudover selvtræning.

Fællesskab og gode oplevelser
”Det er jo ikke vægten, der som sådan er i fokus hos mig, som det er hos min far, men måske nærmere det at have noget sport man dedikeret kan gå op i. Og ja, det må gerne betyde, at jeg får flyttet lidt rundt på kiloene i forhold til, hvordan de skulle sidde, da jeg spillede håndbold, så det er  naturligvis også et mål,” fortæller Nicoline

”Det er også sjovt, at min far er med i projektet, for det skaber et fællesskab og en naturlig intern konkurrence, og jeg har da også slået ham i flere øvelser, også selv om det er styrke”, smiler hun.

”Efter de første grænseoverskridende målinger og vejninger samt før-foto har vi begge fuldstændig optur over, hvad et sådant forløb i hænderne på Emilie og Mark kan gøre ved fysikken, humøret og vægten eller måske endnu vigtigere, hvordan kiloene sidder. Vi er på rekordtid blevet fuldstændig fanget af glæden ved at gøre noget godt for vores kroppe,” fortæller  både Jesper og Nicoline Møller, som allerede nu overvejer at forlænge det personlige samarbejde med Emilie og Mark

Og netop de mange gode oplevelser gør, at Jesper har besluttet, at det er en oplevelse, der også skal komme alle medarbejdere og deres bedre halvdele derhjemme til gode, både nu og i fremtiden. Jesper håber også med denne artikel at kunne inspirere mange andre til at komme i gang med træningen og kosten, og Jesper slår igen fast, at det sagtens kan gøres, uden det bliver besværligt, tidskrævende eller fanatisk, dog skal man være klar til at løbe den risiko, at man også kan blive ”afhængig” af træning